RealityMIX.cz

Největší realitní konference roku s hvězdnými řečníky!

Největší realitní konference roku s hvězdnými řečníky!

REALFEST 2024, největší realitní událost roku, představí aktuální témata zaměřená na inovace a výzvy realitního trhu, legislativní změny, či popis současného stavu trhu s budoucí prognózou v úrovni pro realitní profesionály.

Každoročně se zde setkávají nejvýznamnější hráči na trhu (mezi hlavní partnery patří BO! Reality, RE/MAX, Century 21, NEXT REALITY nebo Bidli), investoři, developeři, architekti i právní odborníci.
Program konference letos nabídne nejen odborné přednášky, panelové diskuze a workshopy, ale také příležitost k navázání nových obchodních kontaktů. Konference staví na dlouholeté tradici (letos se jedná už o 9. ročník) setkávání odborníků z oboru, kteří zde sdílejí své zkušenosti a prognózy pro budoucí vývoj. S podporou Ministerstva pro místní rozvoj se účastníci mohou těšit na cenné poznatky a inspiraci, které jim pomohou úspěšně čelit dynamickým změnám na realitním trhu.

Mezi hlavními řečníky nebudou chybět Radim Pařík, odborník na vyjednávání a strategii, Marián Jelínek, kouč zaměřený na mentální rozvoj a motivaci, Miroslav Jonáš, expert na právní a investiční strategie v realitách, Libor Váka, významný investor do nemovitostí, Jan Drška, technický inspektor, za právo Lukáš Slanina či Oldřich Platil, z ministerstva pro místní rozvoj Pavel Rakouš nebo Václav Tomanec, specialista na marketing a obchodní růst a mnoho dalších.

Program a obsah: REALFEST 2024 nabídne jedinečnou příležitost pro profesionály setkat se s těmi nejvýznamnějšími hráči trhu a získat praktické rady i inspiraci pro další rozvoj podnikání v oboru. Diskuse budou zaměřeny na změny v regulacích, obchodní vyjednávání a aktuální trendy, které budou mít zásadní dopad na trh v nadcházejících letech. Vystupující odborníci se podělí o své zkušenosti a nabídnou konkrétní návody na úspěšné působení v neustále se měnícím prostředí realit.

Kdy: 21. listopadu 2024
Kde: Praha, Cubex

Těšíme se na vás na REALFEST 2024!

www.realfest.cz

-tisková zpráva-

Zdroj: www.realfest.cz

Podobné články