RealityMIX.cz

Nenechte si ujít: FOR ARCH nastíní dopady digitální revoluce

Nenechte si ujít: FOR ARCH nastíní dopady digitální revoluce

10.9.2018: Ve dnech 18. až 22. září se v PVA EXPO PRAHA budou odborníci i politici v čele s premiérem Andrejem Babišem věnovat trendům, problematice i poradenství z oblasti stavebnictví na mezinárodním veletrhu FOR ARCH. Ten ovládne téma digitální revoluce.

Program zahájí v úterý 18. září TECHNOLOGICKÉ FÓRUM: investice_technologie. Každý den veletrhu bude věnován jednomu tématu. Která to jsou? Úterý 18. září se návštěvníci dozví vše o Stavebnictví 4.0., středa 19. září bude patřit oblasti Wellness & SPA, čtvrtek 20. září je rezervován pro téma Chytrá a bezpečná domácnost. Pátek 21. září bude Dnem vytápění a sobota 22. září se představí jako Den stavby. Od úterý do pátku bude na veletrhu probíhat Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO, pátý den FOR ARCH ve spolupráci s agenturou Šikovné děti uspořádá v hale č. 6 akci Řemeslo dětem. Každé dítě bude mít možnost vyzkoušet si práci řemeslníků.
Zlevněnou vstupenku můžete získat zde: www.forarch.cz/sleva.
Více info na: www.forarch.cz.

Moderní energetická řešení od ČEZ Prodej: Fotovoltaika s bateriemi, chytrý termostat nebo elektromobil

Jak funguje energeticky chytrá domácnost? Návštěvníci FOR ARCH si mohou například vyzkoušet evropskou jedničku mezi chytrými termostaty tado°, fotovoltaickou elektrárnu s bateriemi nebo moderní řešení pro vytápění domu. Pro zájemce o čistou dopravu je k dispozici elektromobil, který je možné z fotovoltaické elektrárny nabíjet.

Generálním partnerem veletrhu je Skupina ČEZ.

Zdroj: www.forarch.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články