RealityMIX.cz

Nestojíte o tradiční kancelář s dlouholetým závazkem? Hupněte do HubHubu

Nestojíte o tradiční kancelář s dlouholetým závazkem? Hupněte do HubHubu

14.9.2018: Letos v létě otevřela pro zájemce o netradiční pracovní prostory developerská společnost HB Reavis nový HubHub. Nachází se na pražských Příkopech a místo pro práci v něm najdou jak freelanceři a začínající firmy, tak větší týmy, které už mají nějakou dobu své existence za sebou.

Kromě prostoru pro práci tento HubHub nabízí i vlastní strukturovaný edukační program, prostřednictvím něhož chce stimulovat rozvoj talentu a podnikání, propojovat start-upy, korporátní svět, studenty a neziskové organizace. V samém centru hlavního města tak na celkové ploše 2 000 metrů čtverečních poskytuje více než 250 pracovních míst i zajímavý prostor pro různé akce a workshopy. Na jediném místě je tak možné nerušeně pracovat, zrealizovat schůzku, využít zasedačku pro meeting, poznat inspirativní komunitu lidí a navíc díky vzdělávacím aktivitám rozvíjet talent a vlastní podnikání. A když je třeba na chvíli „vypnout“, můžete relaxovat u herní konzole nebo nabrat síly ve spacím boxu.
Ke komunitě HubHubu se již připojila řada členů. Po internetovém knihkupectví Martinus.cz například i český startup se stopou v Silicon Valley, Productboard, jehož platforma usnadňuje produktovým manažerům lépe řídit vývoj produktů, nebo prodejní aplikace Letgo.

„Pro HubHub jsme se rozhodli poměrně rychle – přesvědčila nás skvělá lokalita, moderní design, dynamické prostředí a výborné reference. Coworking pro nás byl jasnou volbou i proto, že klasické kanceláře dnes vyžadují tří- až pětiletou vázanost, což je pro rychle rostoucí firmy nevýhodné,“ řekl Jakub Kováč, ředitel Letgo pro střední Evropu.

Vzhledem k tomu, že je o tento typ kancelářských prostor zájem, HB Reavis rozšiřuje jak stávající prostory v budově Na Příkopě, tak buduje nové ve zrekonstruovaném Paláci ARA na nedalekém Jungmannově náměstí. Zde přesáhnout plochu 2 500 metrů čtverečních. Autory interiérů prostor v ulici Na Příkopech jsou architekti ze Studia Perspektiv, o podobu HubHubu v Paláci ARA se postará pražské Studio Reaktor.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články