RealityMIX.cz

NEXT REALITY POMÁHAJÍ NEMOCNÝM DĚTEM

NEXT REALITY POMÁHAJÍ NEMOCNÝM DĚTEM

Angažovanost v neziskových sektorech se stala pevnou součástí firemní kultury NEXT REALITY GROUP a.s. Společnost se u příležitosti svého novoročního večírku ve Špindlerově mlýně rozhodla rozšířit své charitativní aktivity i o spolupráci s Nadací Naše dítě, které v průběhu večera předala šek v hodně 30 000 Kč.

O tom, že realitní společnost NEXT REALITY pomáhá nemocným a ohroženým dětem, vypovídá její několikaletá spolupráce s konkrétními institucemi. Jako příklad může sloužit karlovarská pobočka, která v červnu 2011 odstartovala svůj regionální projekt „Podpora dětského domova Karlovy Vary a Ostrov“. Dalším příkladem je iniciativa týmu makléřů plzeňského kraje, který od června zahájil spolupráci s Nadací pro transplantace kostní dřeně.

„Pomoc dětem se pro nás stala srdcovou záležitostí a interní soutěží zároveň,“ uvedl oblastní manažer a vedoucí karlovarské pobočky Miroslav Podivín. Za minulý rok jeho tým předal dětskému domu 23 000 Kč na podporu dostavby domu v Mezirolí. O předání dalších 30 000 korun do konce ledna 2013 jsou předběžně domluveni. Tato částka půjde na podporu vzdělání. Dalších 31 000 Kč pak je určeno na podporu dalších projektů. „Rozjednanou spolupráci máme například s dětským oddělením v Nemocnici Sokolov,“dodává Podivín.

Dalším příkladem je iniciativa týmu makléřů Plzeňského kraje, který od června 2012 zahájil spolupráci s Nadací pro transplantace kostní dřeně. Pravidelně tak přispívají této nadaci finančním příspěvkem 1 000 Kč z každého uskutečněného prodeje nemovitosti. „Pro pomoc této nadaci jsme se rozhodli, protože chápeme důležitost jejího poslání při tvorbě Českého národního registru dárců kostní dřeně,“ řekl oblastní manažer a vedoucí makléřů pro Plzeňský kraj Ladislav Lávička. Potlesku se týmu dostalo i při zveřejnění výsledku spolupráce, která jen za první čtyři měsíce jejího trvání přinesla pro nadaci částku 30 000 Kč.

„Máme radost, že nám naše ekonomické výsledky umožňují pomáhat tam, kde je to momentálně třeba,“ říká finanční ředitel NEXT REALITY Roman Vlasák, který společně s obchodním ředitelem Robertem Hanzlem a ředitelem pobočkové sítě Jindřichem Divíškem naposledy předali šek na 30 000 Kč právě Nadaci Naše dítě. Zopakovali tak tradici z loňského roku, kdy na výročním plese společnosti věnovali finanční dar nadačnímu fondu Kapka naděje.

Zdroj: www.nextreality.cz

Podobné články