RealityMIX.cz

NEXT REALITY PROFI ČB - nový partner

NEXT REALITY PROFI ČB - nový partner

13.8.2019: Ve čtvrtek 1. srpna 2019 byla podepsána franšízová smlouva s dalšími obchodními partnery společnosti NEXT REALITY – podnikatelkami Lucií Frantíkovou a Andreou Frantíkovou a stávajícím NEXT PARTNERem z Jindřichova Hradce, panem Janem Kubešem.

Kancelář budou provozovat pod obchodním názvem NEXT REALITY PROFI ČB. Jedná se tak již o druhou realitní kancelář pod křídly NEXT REALITY v Českých Budějovicích. Kancelář startuje svou činnost s týmem realitních makléřů specializujících se na oblast města České Budějovice a okolí.

Svůj byznys mají propojený s finanční jedničkou ze světa finančního zprostředkování – PARTNERS. Klient díky této spolupráci získá maximální možné služby a produkty pod jednou střechou od realitního makléře NEXT REALITY a finančního poradce společnosti PARTNERS.

„Nedílnou součástí budování úspěšné kanceláře je i poskytování dalších služeb pro širokou veřejnost, jako jsou například různě zatížené nemovitosti, výkupy, dražby a oddlužení. I tyto služby jsou od počátku připraveni se svým týmem kolegů aktivně řešit, a to ve spolupráci s Českomoravským realitním fondem (ČMRF a.s.), který s NEXT REALITY velmi úzce spolupracuje,“ říká Petr Zelenka, ředitel partnerské sítě pro ČR.

Komerční prezentace

Zdroj NEXT REALITY

Podobné články