RealityMIX.cz

NEXT REALITY stále roste. Hledají nové franšízanty

NEXT REALITY stále roste. Hledají nové franšízanty

14.12.2021: Franšízový koncept funguje v mnoha oborech lidské činnosti. Reality nejsou výjimkou. Vedoucí pobočky je stále samostatným podnikatelem, ale na svoji práci není sám. Zázemí mu poskytuje silný partner a jeho osvědčený systém.

Přední česká realitní skupina NEXT REALITY hledá nové franšízanty, aby uspokojila potřeby stále se rozšiřující klientské základny.

„Chceme oslovit motivované lidi, jimž nechybí energie efektivně budovat a řídit tým a vyjít vstříc potřebám zákazníků. Chceme oslovit franšízanty, kteří jsou připraveni nabídnout kvalitní služby“, říká Petr Zelenka, ředitel partnerské sítě.

A dodává: „S nimi se podělíme o své know-how a budeme je podporovat na cestě za úspěchem.“

Proč nové franšízanty?

NEXT REALITY rychle roste a prochází možná nejúspěšnějším obdobím v historii. V prvním pololetí se dočkala obratu 126 milionů Kč, což představuje v meziročním srovnání 90% nárůst. Jsou to krásná čísla, vyplývá z toho ale závazek. Je důležité být neustále blízko klientům, kterých je čím dál více. Letošní rok otevřeli 10 nových poboček a rádi by svým zákazníkům představili v brzké době další.

Proč spojit své síly s NEXT REALITY?

- jde o stabilní českou firmu s 15letou zkušeností v oboru. Služby této realitní kanceláře využilo více než 100 tisíc spokojených zákazníků;
- neomezuje se pouze na reality. Usiluje o komplexní služby v souladu s moderními tendencemi realitního trhu. Vedle nákupu a prodeje nemovitostí se věnuje dalším podpůrným aktivitám – finanční služby, investice, developerské produkty a podobně;
- s NEXT REALITY nikdo nezačíná „od nuly“. Začínajícím franšízantům předá cenné kontakty a podpoří je při budování své pozice na realitním trhu;
- jsou jedna rodina. Zakládají si na přátelském prostředí. Výborné vztahy mezi jejich lidmi posilují prostřednictvím četných společenských akcí.

Kdo může být franšízantem?

Samozřejmě, ideální osobou je zkušený podnikatel, který v oboru zprostředkování nemovitostí působí dlouhodobě. Ale k tomu být dobrým franšízantem není nutná ani mnohaletá praxe v realitách, ani mnohaletá zkušenost s podnikáním jako takovým.

NEXT REALITY nabízí zázemí i pro začínající podnikatele, kteří mají chuť a energii se učit. Které láká šance nasbírat mnoho nových znalostí a kteří je pak dokáží předat svým podřízeným. Kteří touží po vlastní firmě a kteří jsou ochotni udělat maximum pro posilování jejího vlivu a postavení v rámci regionu.

Pro více informací navštivte www.nextreality.cz/prodej-fransizy

- komerční prezentace -

Zdroj: www.nextreality.cz

Autor: NEXT REALITY

Podobné články