RealityMIX.cz

Nové byty se v Praze staví o sto šest. Aby nabídka stačila poptávce

Nové byty se v Praze staví o sto šest. Aby nabídka stačila poptávce

7.6.2021: Nízké úrokové sazby hypoték, nedostatek bytů a potřeba lidí uložit své peníze ve strachu před krizí. Aby si lidé mohli dovolit bydlení, potřebuje Praha nové developerské projekty.

Nové moderní bydlení se chystá poblíž nádherné přírody Šáreckého údolí. Developerská společnost Finep tady chystá rezidenční projekt Byty u Šárky, ze kterého se během 7 minut ocitnete v nádherné krajině, ale zároveň za 10 minut dojedete k metru.

Zároveň v Praze 6 najdete vyhlášené podniky, obchodní centrum Šestka i parky pro děti. A když potřebujete vypadnout z města, letiště Václava Havla je prakticky za rohem. Ne ale tak blízko, aby vás rušila letecká doprava. Byty u Šárky mají všechno, co potřebujete k příjemnému rodinnému bydlení ve velkoměstě.

Bydlení jako z filmu na kaskádách Barrandov

Podobnou kombinaci bydlení v blízkosti přírody a ve městě slibuje také projekt Kaskády Barrandov. Během 15 minut příjemné procházky se přímo z bytu dostanete do krásného parku s přírodní rezervací. V Prokopském údolí se projdete po turistických stezkách, objevíte místa pro lezení po skalách i známé filmové lokality v rozlehlých lesích.

Když potřebujete něco vyřídit ve městě, sednete na tramvaj a za 12 minut jste na Smíchově. Kromě přírody a dostupnosti vzniká přímo v sousedství Kaskád Barrandov nové náměstí o rozloze 6 500 metrů čtverečních. Místa k posezení, restaurace s minipivovarem, kavárna, drogerie, vlasové a nehtové studio, fitness centrum a lékařská ordinace. Na to všechno se můžete těšit v nových bytech v Praze.

Kromě úžasných lokalit k bydlení nabízí developer FINEP také spoustu služeb, které vám vlastní nové bydlení zpříjemní:

  • Od návrhu optimálního financování ze všech nabídek na trhu,
  • přes zařízení bytu podle vašeho gusta,
  • po kompletní vyřízení prodeje vaší staré nemovitosti.

Podobný servis poskytuje svým zákazníkům Finep jako jediná firma na trhu. Může si to dovolit hlavně díky více než 25letým zkušenostem.

- komerční prezentace -

Zdroj: www.finep.cz

Autor: FINEP CZ

Podobné články