RealityMIX.cz

Nové byty v Praze ve Kbelích nyní s 10% slevou!

Nové byty v Praze ve Kbelích nyní s 10% slevou!

V samém srdci Prahy 9 – ve Kbelích, hned vedle bezmála čtyřhektarového parku, bylo postaveno v rámci projektu „Obytný park centrum Kbely“ nové bydlení. Všechny jednotky jsou zkolaudované, připravené k nastěhování a navíc nyní zlevněny o deset procent.

Zájemci o nové bydlení mají na výběr mezi bytovými jednotkami o dispozicích 1+kk až 4+kk. Bydlení se přitom dá charakterizovat jako lepší standard – ať už jde o výbornou lokalitu nedaleko metra, kvalitu použitých materiálů, nadstandardní terasy bytů v posledních patrech, soukromé zahrádky u přízemních jednotek nebo i větší průměrnou výměru všech bytů. Za příplatek je navíc ke všem jednotkám možné pořídit suterénní garážové stání či sklepní skladovací prostor.

Vynikající spojení

Velikou výhodou projektu je spojení MHD i autem. Cesta autobusem trvá 7 minut na metro do Letňan nebo 15 minut na Palmovku. Nedaleká Vysočanská radiála a Kbelská ulice nasměrují řidiče do všech směrů bez zbytečných časových ztrát – do centra, na dálnici D8, R10 i D11. Po okruhu je pak možné bez jakéhokoli zdržování na semaforech pokračovat směrem k dálnicím D1 a D5.

Občanská vybavenost

Občanská vybavenost rozhodně patří mezi přednosti projektu – jeho součástí je supermarket Billa nebo lékárna s květinářstvím. Nedaleko je navíc zdravotní středisko, škola a dvě školky. V docházkové vzdálenosti je pošta i úřad. Za většími nákupy je možné vyrazit do letňanského obchodního centra s hypermarketem Tesco. V jeho sousedství je navíc aquapark Letňany Lagoon.

Nejlepší adresa

Kbely patří k městské části Praha 19, která byla vyhlášena týdeníkem Ekonom v rámci soutěže Město pro život v roce 2011 nejlepším místem v Praze. Zvítězila zejména díky nové bytové výstavbě, širokým možnostem využití volného času, snaze obce zlepšovat životní prostředí, i díky krásnému okolí.

Více informací o projektu „Obytný park Kbely“ najdete na www.bytykbely.cz , nebo si můžete rovnou domluvit prohlídku na telefonním čísle 777 847 651.

Zdroj: www.bytykbely.cz

Podobné články