RealityMIX.cz

Nové Chytré bydlení v Nuslích

Nové Chytré bydlení v Nuslích

1.11.2019: O bydlení v novém bytovém projektu Nová „Nuselská“ je zájem. Majitele si našla již třetina bytů. Budoucí rezidenty láká nejen lokalita, ale také kvalita provedení a zelený vnitroblok.

V bytovém areálu Nová „Nuselská“ se však stále dá vybírat z široké nabídky bytů, které jsou ve velikosti od 1+kk do 4+kk. Jejich součástí jsou navíc i terasy, balkony nebo předzahrádky. Po dokončení stavby, k němuž by mělo dojít již na sklonku příštího roku, tu celkem vznikne zhruba 150 bytů Chytrého bydlení.

Byty jsou zařazeny do kategorie Chytré bydlení Plus, díky čemuž bude většina z nich vybavena například vzduchotechnickými jednotkami s rekuperací a přípravou pro inteligentní ovládání bytu. Průkaz energetické náročnosti všech budov projektu je ve třídě B, což znamená, že bydlení zde bude také energeticky velmi úsporné.

Pouze pro rezidenty bude současně k dispozici vnitroblok, kde najdou jak zeleň, tak lavičky a další mobiliář. Do blízkého parku Jezerka to pak bude jen okolo 250 metrů. Necelý kilometr odtud je zase stanice metra Pankrác a známé obchodní centrum Arkády. Rychlá je ale i cesta do centra metropole - ke stanicím metra I. P. Pavlova či Karlovo náměstí je to tramvají zhruba deset minut.

Za vybranými nákupy a službami to ale časem bude ještě blíž. Přímo na Nové „Nuselské“ vznikne několik komerčních prostor, které budou sloužit jak potřebám budoucích obyvatel, tak široké veřejnosti.

Problémy nebudou ani s parkováním. Obyvatelům jsou určeny místní podzemní garáže či stanice pro dobíjení elektromobilů.

A kde bude vlastně Nová „Nuselská“ stát? Přímo naproti stoupající ulici Na Jezerce, na území, jež je vymezeno ulicemi Nuselská, V Horkách a Kloboučnická.

Další informace o vašem novém bydlení naleznete na adrese www.nova-nuselska.cz

.

Zdroj: Trigema, Nová „Nuselská“

Autor: Komerční prezentace

Podobné články