RealityMIX.cz

Nové možnosti pohodlného a cenově dostupného bydlení v rodinném domě

Nové možnosti pohodlného a cenově dostupného bydlení v rodinném domě

Pro rok 2012 jsme připravili obsáhlou nabídku nového bydlení v rodinných domech v rezidenčních lokalitách v Praze a jejím okolí.

Pro rok 2012 jsme připravili obsáhlou nabídku nového bydlení v rodinných domech v rezidenčních lokalitách v Praze a jejím okolí.

Jako příklad uvádíme plně vybavenou obec (škola, školka, supermarket, pošta, lékař) Suchomasty u Berouna kde dům 3+kk spolu s pozemkem včetně DPH pořídíte již za 2.300.000Kč a 4+kk od 2.800.000Kč.

Nebo bydlení opravdu bez kompromisů v Praze – Újezdu nad Lesy poblíž Klánovické obory kde dům 3+kk spolu s pozemkem včetně DPH pořídíte již za 6.000.000Kč a 4+kk od 6.500.000Kč.

Domy dodáváme ve dvou variantách:

  • klasická zděná stavba z cihelných bloků Porotherm T profi
  • rychlá montovaná dřevostavba sendvičové konstrukce

a v těchto typových řadách:

    Optimal – klasické linie příměstské architektury s důrazem na příznivou pořizovací cenu
    Ideal – přízemní a patrové domy nadčasového stylu do rezidenční zástavby
    Modern – městské vily v modernistickém designu s rovnými či pultovými střechami
    Premium – velkoprostorové domy s preferencí užitné plochy a komfortu bydlení

Vše nízkoenergetický standard třída „B“ tj. dům s roční plošnou měrnou potřebou tepla na vytápění eA nepřesahující 50kWh/(m2.rok). Výrazná úspora nákladů na topení a spolu s variabilními solárními systémy i na přípravě TUV.

Každý dům je originál – přizpůsobený požadavkům a vkusu klienta, včetně vnitřního vybavení, již ve standardu od předních italských a německých výrobců. Vysoká kvalita, dlouhá životnost, přijatelná cena. Proto poskytujeme kompletní záruku 5 let na celý dům.

V ceně je obsažen i kompletní inženýring a další služby spojené s výstavbou včetně vyřízení stavebního povolení a napojení na inženýrské sítě.

Samozřejmostí je zajištění finančního poradenství našimi partnery pro usnadnění získání hypotéky nebo alternativních úvěrových zdrojů za těch nejvýhodnějších podmínek.

Těšíme se, že naleznete to správné bydlení právě u nás. Zdroj: www.crealgroup.cz

Podobné články