RealityMIX.cz

Nové NÁJEMNÍ BYDLENÍ v nabídce projektu Byty U Dubu v Modřanech

Nové NÁJEMNÍ BYDLENÍ v nabídce projektu Byty U Dubu v Modřanech

26.6.2020: Právě dokončenou třetí etapou projektu Byty U Dubu, byla v pražských Modřanech dovršena výstavba rezidenčního projektu, v němž bylo postaveno 352 jednotek. Developerské duo Jan Kuchař a Jiří Thein vystihlo potřebu trhu v daném časovém horizontu a vyhovělo požadavkům na dostupné bydlení v Praze. První byty se v roce 2013 nabízely za cenu nižší než 1 milion korun. Současně si oba zkušení developeři uvědomovali, že se stávajícím nárůstem cen nových nemovitostí v průběhu posledních několika let vznikne nezbytná poptávka po dostupném nájemním bydlení.

Dnes patří mezi developery, kteří vytvořili vlastní portfolio nájemních bytů. V nedávno zkolaudovaném bytovém domě 3. etapy bylo prodáno do osobního vlastnictví 61 bytů a zbývajících 40 malometrážních studií bude od 1. července nabízeno na dlouhodobý pronájem ve třech typech standardního vybavení v rozmezí nájemného od 9 500 do 12 500 Kč (bez služeb).

Výstavba projektu Byty U Dubu byla zahájena v roce 2013 a dokončena byla 3. etapou letos v dubnu. V současné době po ukončení opatření v souvislosti s pandemií COVID -19, zahájí předávání bytů jejich novým majitelům. V rámci výstavby vznikly v bytových domech také obchodní jednotky pro umístění služeb a obchodů pro rezidenty, např. kadeřnictví, zubní ordinace, květinářství, moderní bistro či prodejna potravin, což rozšiřuje současnou nabídku lokálních služeb také pro starousedlíky.

„Pro výstavbu ve třech etapách jsme se rozhodli kvůli místním podmínkám a možnosti lepšího načasování nabídky nových bytů a také financování projektu. Už v první a druhé etapě jsme klientům chtěli nabídnout kvalitní a pohodlné bydlení za rozumnou cenu. První byty jsme v roce 2013 uváděli na trh za cenu nižší než jeden milion korun. To už dnes není reálné, stavební náklady se šplhají výše, dlouhé schvalovací procesy zapříčinily nedostatečnou nabídku bytů na trhu a tím došlo k postupnému nárůstu cen bytů. Byty ve třetí etapě jsme se snažili udržet stále na přijatelné ceně. Daná lokalita je zajímavá její plnou občanskou vybaveností a dobrou dopravní obslužností s blízkostí přírodního parku. O projekt klienti od prvního okamžiku jevili veliký zájem, což chápeme jako důkaz toho, že se nám náš záměr podařilo splnit a naše motto „bydlení za rozumné ceny“ bylo naplněno v každé etapě projektu,“ hodnotí Jan Kuchař, jednatel společnosti Kuchař & Thein s.r.o.

Byty 3. etapy určené k přímému prodeji již znají své majitele. Projekt však zdaleka není u konce.
Startuje se nová éra, kterou je spuštění nájemního bydlení Byty U Dubu.

„Od 1.července nabídneme čtyřicet moderních studií formátu 1+kk o velikosti cca 40 m2 (každá jednotka má vlastní balkón) k dlouhodobému pronájmu. Vybírat lze ze tří variant zařízení a vybavení: standard, částečně vybavené studio, nebo kompletně zařízené. Cenová nabídka studií je od 9 500 – 12 500 Kč měsíčně bez služeb. Výše záloh za služby je stanovena na 60 Kč za m2. Pro zájemce bude k dispozici také několik parkovacích míst v garážích projektu a možnost pronájmu komory. Kompletní nabídku máme umístěnou na webu projektu s tím, že veškeré služby související s pronájmem zajišťuje naše obchodní oddělení, které bude s individuálním přístupem řešit potřeby a požadavky našich klientů“, říká Jiří Thein.

Benefitem projektu je kromě již zmíněné občanské vybavenosti a dobré dopravní dostupnosti, i blízkost přírody a sportovních aktivit: Modřanská rokle „přes ulici“, cyklo/inline stezka podél Vltavy vzdálená pouze jednu zastávku tramvají, lákadlem jsou bezesporu i luxusní výhledy z horních pater budovy.

Webové stránky projektu: www.byty-u-dubu.cz

- tisková zpráva -

Zdroj: www.byty-u-dubu.cz/o-nás

Autor: Kuchař & Thein s.r.o.

Podobné články