RealityMIX.cz

Nové projekty v portfoliu RSČS

Nové projekty v portfoliu RSČS

Realitní společnost České spořitelny zahájila na počátku letošního roku spolupráci se silnou developerskou společností Geosan Development a přidala tak do svého portfolia nové projekty.

Realitní společnost České spořitelny zahájila na počátku letošního roku spolupráci se silnou developerskou společností Geosan Development a přidala tak do svého portfolia nové projekty. „Ceníme si kvalitní rezidenční projekty společnosti Geosan Development, které rádi zařazujeme do naší nabídky. Realitní společnost České spořitelny nabízí svým klientům vždy to nejlepší a projekty Geosan Development do této kategorie jistě patří,“ hodnotí začátek spolupráce Miloš Červenka, obchodní ředitel RSČS. Nově nabízenými projekty v portfoliu RSČS jsou bytové domy Pierot v Kolíně a 2. etapa projektu na pražském Bohdalci. Společnost Geosan Development působí na českém trhu již více než deset let a stojí za ní mnoho úspěšně realizovaných rezidenčních projektů, převážně v Praze. Projekty v Poděbradech a v Kolíně ale dokládají i úspěšnou expanzi na mimopražský trh.

Příkladem je právě bytový dům Pierot stojící v samotném centru města Kolín a nabízející nejen úchvatné výhledy do okolí a na řeku Labe, ale především kvalitní byty s moderními standardy za přijatelné ceny. Ihned k nastěhování a nyní navíc s akční slevou a se zvýhodněnými sazbami hypoték od České spořitelny. „Na zájemce o koupi čeká úroková sazba již od 3,59 %, vyřízení hypotečního úvěru zdarma i bezplatné zajištění výpisu z katastru,“ vyjmenovává výhody Červenka.

V elegantním osmipatrovém domě se nachází 53 bytů v praktických dispozicích 1+kk až 3+kk. Naprostá většina bytů má balkon nebo terasu. V ceně bytů, které začínají již na necelém 1,3 milionu korun, je komora i venkovní parkovací stání. Poloha domu v centru města zajišťuje rychlé napojení na hlavní silniční tahy a vlakové nádraží je vzdáleno pouhý kilometr. Projekt Pierot nabízí příjemné bydlení mimo Prahu, přitom se snadnou dostupností do hlavního města. Kolín poskytuje kompletní městskou infrastrukturu obchodů, služeb i zábavy a za prací do Prahy lze dojet pohodlně vlakem za necelou hodinu.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články