RealityMIX.cz

Nový bytový areál Chytrého bydlení vyrůstá v Braníku

Nový bytový areál Chytrého bydlení vyrůstá v Braníku

16.3.2020: Hledáte nové bydlení a ještě jste si nevybrali? Máme pro vás tip. V pražském Braníku právě vzniká nový bytový areál, kde vyroste 137 bytů a 15 rodinných řadových domů.

Již do konce příštího roku se můžete nastěhovat do vašeho nového bydlení. Chytré bydlení @Braník se právě staví v atraktivní lokalitě Prahy 4. Areál s množstvím zelených ploch nabídne blokovou pětipodlažní zástavbu dvou bytových domů, jež budou přiléhat k Branickému náměstí a ulicím Ke Krči a Nad Strouhou. Součástí celého komplexu budou dále 2 čtyřpodlažní viladomy a 15 rodinných řadových domů.

Některé ze zelených ploch budou sloužit pouze místním rezidentům, další ale také širší veřejnosti. Celé území bude totiž protínat centrální pěší korzo se stromořadím, lavičkami a průhledem na Branický pivovar. Chybět nebude ani zhruba šest vybraných provozoven obchodů a služeb.

A co každý z bytů, jejichž cena začíná na necelých 4 milionech korun, mimo jiné nabídne? Například teplovodní podlahové vytápění Rehau či koupelnové vybavení značky Laufen. Počítat můžete také s rekuperačními jednotkami, přípravou pro inteligentní ovládání bytu a velkými okny s trojskly. Celý projekt je proto také zařazen do kategorie Chytré bydlení Plus. Vybírat si lze z bytů ve velikosti od 1+kk do 4+kk. V podzemí obou bytových domů bude více než 160 parkovacích stání. Na povrchu jich bude dalších 24.

Ještě náročnějším zájemcům jsou určené rodinné řadové domy, které leží jihozápadním směrem od Branického náměstí. Pro tyto pěti až šestipokojové domy budou zároveň typické rozlehlé zahrady ve velikosti od 200 do 1 100 m² a garáž pro jeden až dva automobily.

Braník je zajímavým místem pro život i díky bohatým možnostem trávení volného času. Vede tudy cyklostezka, je zde hned několik dětských hřišť a sportovních areálů. Navíc do centra města či za většími nákupy zabere cesta jen několik málo minut. Nezmeškejte proto příležitost pořídit si nové bydlení právě zde.

Chytré bydlení @Braník

- Komerční prezentace -

Zdroj: www.trigema.cz

Autor: Trigema a.s.

Podobné články