RealityMIX.cz

O prémiové byty v ulici Čistovická zájem předčil očekávání

O prémiové byty v ulici Čistovická zájem předčil očekávání

19.11.2018: Většina nových bytů z nedávno dokončeného bytového domu CSV@Řepy zná své majitele. Přesto zde ještě několik jednotek ve velikosti od 30 do 90 m2 na výběr zůstává. Stačí si jen vybrat!

Díky tomu, že je celý projekt v kategorii Chytré bydlení Premium, je v každém bytě dřevěná podlaha a vnitřní podlahové vytápění. Nechybí ani velká posuvná francouzská okna a prosklené balkony. Součástí vybavení je dále také technologie inteligentního ovládání bytu, která na dálku řídí nejenom světla, rolety a externí žaluzie, ale také třeba vytápění jednotlivých místností.

Čidla kvality vzduchu zase měří v interiéru koncentraci oxidu uhličitého, jež ukazují, jak moc je v bytě vzduch vydýchán. Uživatelé se mohou napojit i na rekuperační systém, díky němuž dochází ke zpětnému získávání tepla prostřednictvím rekuperačního výměníku.

Na novostavbě každého upoutá kombinace bílé fasády s balkonovým zábradlím a využitím materiálu Corten. Parkování je zajištěno v podzemních garážích a dále pak také přímo před bytovým domem.
Dům svým komorním charakterem navazuje na atmosféru celé lokality, pro níž je příznačná především vilová zástavba.

V blízkosti domu najdete oboru Hvězda, lesopark Řepy a areál Ladronky. Městská hromadná doprava je v místě zajištěna díky stanici metra trasy A Nemocnice Motol či Petřiny a zastávkám tramvají a autobusů Bílá Hora.
Více informací o projektu a nabízených bytech lze nalézt na www.cistovicka.cz

Zdroj: www.cistovicka.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články