RealityMIX.cz

Obchodní centrum Regus nově také v Ostravě

Obchodní centrum Regus nově také v Ostravě

Pokud chcete reprezentativní kanceláře na zajímavé adrese a přitom chcete ušetřit čas a peníze, je dobré obrátit se na obchodní centrum Regus.

Součástí obchodních center jsou kompletně vybavené kanceláře pro vás nebo váš pracovní tým. Tato centra poskytují kancelářské zázemí a řadu souvisejících služeb v 1 200 lokalitách po celém světě. V České republice najdete obchodní centra Regus v Praze, v Brně a nově také v Ostravě.

Komfort za rozumnou cenu

Obchodní centrum společnosti Regus nabízí velký komfort v chodu kanceláře. Už ve vstupní recepci člověk získává první dojem o společnosti. Jedná se o prostředí, které ale na člověka vědomě nebo podvědomě působí. Prostředí, kde se budete cítit dobře a kde se můžete koncentrovat na jednání a jeho výsledek.

Vhodnou lokalitu pro pronájem kanceláře v Praze můžete najít třeba v podobě exkluzivní budovy Pražské burzy, v blízkosti sídel evropské centrály mnoha nadnárodních společností.

I další tři pobočky mají zajímavou a dobře dostupnou polohu, což je dalším důvodem pro výběr kanceláře. Například kanceláře k pronájmu na Praze 4 v budově Empiria blízko čtvrti Pankrác můžete využít jako svou denní kancelář či občasně při svých pracovních cestách.

Obchodní centra mají k dispozici zasedací místnosti a obchodní salónky, které jsou variabilní pro různé druhy jednání. Mohou být přizpůsobeny velikostí i uspořádáním. Moderní videokonferenční místnost zase ušetří váš čas a náklady na cestování.

Program na cesty Businessworld umožňuje přístup ke sdíleným nebo soukromým kancelářím a k obchodním salónkům. Na čtyřech odlišných úrovních služeb si zvolíte pro vás tu vyhovující a dopřejete si pracovní komfort i během cest.

Domluvte si návštěvu v některém z obchodních center v Praze, Brně či Ostravě prostřednictvím formuláře na webových stránkách společnosti Regus nebo kontaktujte poradce na telefonu (+420) 222 191 100.

Zdroj: www.regus.cz

Podobné články