RealityMIX.cz

Pořiďte si s námi vlastní bydlení snadno a hned

Pořiďte si s námi vlastní bydlení snadno a hned

9.11.2018: Projekt moderního rezidenčního bydlení Třešňovka je ideální místo pro domov jak pro mladé páry a rodiny s dětmi, tak i pro starší rezidenty. Nicméně právě tyto skupiny nejvíce zasáhnou opatření zavedená ČNB, která rapidně snižují dostupnost vlastního bydlení. Zájemci o hypotéku jsou nyní podrobováni mnohem detailnějšímu zkoumání svých příjmů a velká část z nich na hypotéku ani nedosáhne.

Zároveň zrychluje i tempo růstu cen nemovitostí a úrokových sazeb. Přesto pořízení vlastního bydlení má smysl, zejména pak s ohledem na to, že rostou i ceny pronájmů nemovitostí.

V reakci na nepříznivé podmínky na hypotečním trhu jsme pro Vás připravili řešení, jak bydlet ve vlastním snadno a hned. Splatnost kupní ceny si můžete odložit až o tři roky, během kterých je možné část kupní ceny uhradit formou nájmu. Během této doby získáte dostatečný čas na vyřízení hypotéky nebo prodej stávajícího bydlení, z něhož můžete koupi financovat. Kupní cenu pak doplatíte kdykoliv během těchto tří let, ale již budete bydlet v novém a hlavně ve svém.

Můžete si tak rovnou užívat bydlení v jednom z nejkrásnějších měst České republiky, Kutné Hoře, která navazuje na svůj historický odkaz a nabízí široké možnosti vyžití pro všechny věkové skupiny obyvatel. Projekt výstavby rodinných domů Třešňovka se nachází v blízkosti městské památkové rezervace Kutné Hory, přesto poskytuje výhody života v klidném prostředí obklopeném přírodou. Domy jsou stavěné v nízkoenergetickém standardu za použití kvalitních a osvědčených materiálů, které jim zajišťují dlouhou životnost a minimální náklady na provoz. Centrum města, školy, školky i lékaři jsou v docházkové vzdálenosti stejně jako autobus a vlak. Autem jste v Praze za 40 minut.

Třešňovka je splněným snem pro ty, kdo chtějí bydlet ve vlastním domku se zahradou a nepřijít o výhody města.

Nyní můžete získat vlastní nové bydlení ještě výhodněji. Připravili jsme pro Vás vánoční slevu až 300 000 korun na dům.
Akce je platná do 31. 12. 2018.

Veškeré informace najdete na www.tresnovka.cz

Zdroj: www.tresnovka.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články