RealityMIX.cz

Poslední šance ušetřit až 549 000,- Kč za nové bydlení na Barrandově!

Poslední šance ušetřit až 549 000,- Kč za nové bydlení na Barrandově!

Moderní a zdravé bydlení na hranici přírodního parku na pražském Barrandově v ulici Devonská se vyznačuje skvělou dopravní dostupností i výbornou občanskou vybaveností. Bytové domy Devonská charakterizuje originálně řešená funkcionalistická architektura.

Slevu na vybrané byty můžete získat při podpisu rezervační smlouvy do 15. května 2012.

Komfortní bydlení, balkon, terasa či zahrádka

Mezi byty v Devonské na pražském Barrandově si vybere každý – v pestré nabídce je bydlení pro mladé lidi, páry i rodiny s dětmi. Většina bytů má navíc vlastní balkon, terasu nebo předzahrádku. Projekt pamatoval na park a dětské hřiště ve vnitrobloku. Mezi samozřejmosti patří špičkový design, kvalitní materiály i vynikající řemeslné zpracování. K výhodám Devonské se také počítají podzemní garáže a možnost dokoupit si sklepní kóje. Nová výstavba v Devonské zahrnuje 145 bytů s dispozicí od 1+kk až 4+kk a skýtá zázemí i pro ty nejnáročnější. Je elegantním kontrastem moderního bydlení v blízkosti metropole na jedné straně a s malebnou krajinou na straně druhé.

Svým způsobem provedení se projekt Devonská Barrandov pohybuje výrazně nad průměrem trhu. Architektonicky je koncipován tak, aby novostavba vyčnívala nad Prahou a majitelům nových bytů nabízela panoramatický výhled na řeku Vltavu až k Vyšehradu.

Projekt tvoří dvě samostatné budovy s menším počtem vlastníků, což je zárukou jejich dokonalého soukromí. Moderně a dynamicky řešené domy s nepravidelným půdorysem a členitými fasádami dávají vzpomenout na originálně řešenou funkcionalistickou architekturu bohémského Barrandova třicátých let. Vytvářejí příjemné a neuniformní bydlení skvěle zapadající do prostředí charakterizovaného mírným svahem a zelení. Atmosféru dotváří živé ploty soukromých předzahrádek, nebo popínavé rostliny na stěnách suterénních garáží.

Ceny bytů

Cena bytů se pohybuje od 2 325 000 Kč do 6 919 000 Kč včetně DPH. Sklepní kóje stojí 20 000 Kč/m2. Kryté parkovací stání lze koupit za 250 000 Kč + DPH. Více informací najdete na www.devonska.cz, ale pospěšte si: „Díky moderní architektuře, ve které je celý projekt navržen a také díky vyhledávané lokalitě i kvalitním standardům jsme od zahájení prodeje v červnu 2011 prodali více než třetinu bytů,“ říká Miroslava Mikulicová ze společnosti Mota-Engil Real Estate

Dopravní dostupnost

Zhruba 200 m od domu je zastávka tramvaje, kterou se dostanete ke stanici metra trasy B Smíchovské nádraží za 10 minut. Z ulice Devonská je velmi dobře přístupná ulice K Barrandovu, která zajišťuje nejdůležitější dopravní spojení s centrem Prahy a je i přivaděčem k výpadovce na Plzeň či k letišti v Ruzyni. Tato významná dopravní tepna se v poslední době i výrazně zklidnila díky otevření nového pražského obchvatu napojujícímu Pražský okruh nikoli na barrandovský most, ale přímo na dálnici D1. Vlastní areál je přitom přístupný jen pro cílovou dopravu, takže nehrozí obtěžování obyvatel hlukovou zátěží dopravních tepen.

Občanská vybavenost

Občanskou vybavenost poskytuje blízká školka, základní škola , poliklinika, lékárna a nákupní centra. V dosahu jsou tenisové kurty, fotbalové hřiště, relaxační centra, bowling i aquapark.

Barrandov se svým charismatem, příjemnou atmosférou a noblesou je naprosto ideálním místem pro bydlení. „Kde jinde v Praze najdete lokalitu plnou zeleně s překrásnými výhledy lákajícími k procházkám, pohybu a zdravému životnímu stylu, přestože leží na dosah od pulsující metropole?“ dodává s úsměvem koordinátorka projektu Mirka Mikulicová.

Zdroj: www.devonska.cz

Podobné články