RealityMIX.cz

Pražské BB Centrum má k dispozici venkovní coworkingový prostor

Pražské BB Centrum má k dispozici venkovní coworkingový prostor

17.9.2019: Náměstí Brumlovka se od počátku září může pochlubit novým coworkingovým prostorem určeným jak lidem pracujícím v areálu BB Centra, tak široké veřejnosti. V minimalisticky pojatém objektu umístěném před budovou Brumlovka je k dispozici základní kancelářský nábytek, čímž vznikla venkovní chill out zóna poskytující místo pro práci či relaxaci.

Prostor je složen z kostek Leva od společnosti Egoé life a díky svým čistým liniím a ostrým tvarům příjemně zapadá do koncepce moderního office parku. Uvnitř konstrukce je k dispozici nejenom venkovní nábytek, ale samozřejmě i wi-fi připojení.

„Rádi našim nájemcům i návštěvníkům z řad široké veřejnosti nabízíme nové věci včetně zajímavého pracovního prostředí. Aktuální koncept venkovního coworkingového prostoru koresponduje s naší vizí propojování jednotlivých nájemců a napomáhá komunitnímu fungování celého BB Centra,“ okomentovala nový pracovní prostor na čerstvém vzduchu Martina Draper, Customer Relationship Manager společnosti PASSERINVEST GROUP.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články