RealityMIX.cz

Přijďte, vybírejte a potěšte se zmrzlinou!

Přijďte, vybírejte a potěšte se zmrzlinou!

Společnost SATPO Vás srdečně zve na DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, které se konají v REZIDENCI JESENIOVA na pražském Žižkově ve dnech pátek 10. 6. 2011 a sobota 11. 6. 2011.

Společnost SATPO Vás srdečně zve na DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, které se konají v REZIDENCI JESENIOVA na pražském Žižkově ve dnech:

Pátek 10. 6. 2011 od 15.00 do 19.00 hodin
Sobota 11. 6. 2011 od 13.00 do 18.00 hodin

Adresa: Rezidence JESENIOVA, ul. Jeseniova 2863/50, PRAHA 3.

Uvítáme Vás u příchodu širokým výběrem vynikajících ovocných zmrzlin a sorbetů a pak Vás provedeme po rezidenci. V případě Vašeho zájmu Vám ukážeme náš nový vzorový byt, kde se můžete inspirovat novými trendy z oblasti designu a bytových novinek. Občerstvení je samozřejmostí, děti potěší 2 dětská hřiště přímo v areálu rezidence a degustaci francouzských vín včetně malé pozornosti uvítají milovníci dobrého vína. Při rezervaci jakéhokoliv bytu do 30.6. 2011 nabízíme garážové stání ZDARMA!

Moderní Rezidence Jeseniova, navržena podle zásad „feng shui“ (harmonie života v souladu s okolním prostředí) nabízí byty nejrůznějších dispozic s balkóny, terasami či předzahrádkami od 44 do 120 m2. Nachází se jen pár kroků od jednoho z největších parků v Praze - Parukářka. Tento rezidenční komplex se skládá ze čtyř bytových domů, které tvoří jednotný a harmonicky komponovaný celek. K pocitu bezpečí přispívá 24hodinová centrální recepce a nechybí ani kamerový systém v celém areálu. Václavské náměstí je odtud vzdálené pouhé čtyři stanice tramvají, nákupy i zábavu najdete v obchodním centru Palác Flóra a sportovní vyžití v pěší vzdálenosti rozlehlého parku Parukářka. Společnost SATPO dbá o pohodlí svých klientů a nabízí veškerý servis při pořizování a financování bytu. Náš prodejní tým je profesionálním a zkušeným rádcem při výběru nového bydlení. Více informací: www.satpo-jeseniova.cz .

Těšíme se na Vaší návštěvu!

Zdroj: www.satpo-jeseniova.cz

Podobné články