RealityMIX.cz

Příprava nemovitostí k prodeji nebo pronájmu - Home Staging

Příprava nemovitostí k prodeji nebo pronájmu - Home Staging

Chystáte se prodat nebo pronajmout Váš dům nebo byt a chcete v co nejkratší době najít zájemce, který by za Vaši nemovitost zaplatil co nejvyšší cenu?

Home Staging je příprava nemovitosti k prodeji nebo pronájmu a její profesionální prezentace na realitním trhu. Pomocí úprav, které mají za cíl ukázat plný potenciál a jedinečnost každé nemovitosti. Vyzdvihne všechny přednosti nemovitosti tak, aby si potenciální zájemce dokázal jednodušeji představit, že právě on tady bude bydlet, bez rušivých dojmů a v neosobním stylu. Protože to, co se líbí majiteli nemovitosti a kde se třeba on cítil velice dobře, nemusí být právě to, co se bude líbit potencionálním zájemcům.

Jak uvádí paní Kobzová, majitelka firmy Home Staging s.r.o., v Čechách se velmi často setkává s problémem, že lidé neví, jak vlastně prezentovat nemovitost. Toho jsou důkazem např. nic neříkající fotografie, ne právě upravených interiérů v realitních novinách nebo na internetu, které zájemcům vůbec neumožní vidět klady dané nemovitosti.

Pokud Vás téma zaujalo, veškeré podrobné informace najdete na webových stránkách společnosti Home staging s.r.o. info@homestagingprague.cz, nebo na telefonních číslech: +420 732 182 506, +420 731 412 375.

Zdroj: www.homestagingprague.cz

Podobné články