RealityMIX.cz

PROJEKT UNICITY PLZEŇ MÁ HNED NĚKOLIK ATRAKTIVNÍCH NOVINEK

PROJEKT UNICITY PLZEŇ MÁ HNED NĚKOLIK ATRAKTIVNÍCH NOVINEK

6.3.2020: Voňavý čerstvý chléb, výborná káva, pronájem lůžka místo celého bytu nebo dvouměsíční sleva na nájemném - to jsou jen některé z atraktivních novinek, které společnost Daramis představila v rámci svého plzeňského projektu Unicity.

V nebytových prostorách otevřelo prodejnu Pekařství Kuri Střibro s čerstvým pečivem a originálními dortíky. V Rosemary Bistru, které je také součástí projektu Unicity Plzeň, probíhá až do konce března 2020 slevová akce. Každé odpoledne si lze zakoupit vína či sladké palačinky s 20% slevou.

„Otevřením výborného pekařství a stylového bistra naše aktivity v Unicity Plzeň nekončí. V nejbližší době by se v areálu mělo otevřít zbrusu nové jóga studio, které dále rozšíří možnosti volnočasových aktivit. V oblasti nájemního bydlení, například pro studenty Západočeské univerzity v Plzni, jsme se rozhodli nabídnout pronájem konkrétního lůžka místo celého bytu, což bude pro nájemce cenově velmi výhodné. Dále jsme spustili akci - Bydlete 12 měsíců za cenu pouhých 10 měsíců, která potrvá až do konce června,“ uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.

Atraktivita lokality v blízkosti Západočeské univerzity v Plzni vzrostla po nedávném prodloužení tramvajové linky číslo 4, která má zastávku (Technická) přímo u projektu Unicity.

Minulý rok v červnu odstartovala výstavba třetí etapy projektu Unicity. Zájemci o nový byt v sousedství Západočeské univerzity v Plzni mohou momentálně vybírat ze 34 bytů dispozičního řešení 1kk až 4kk. Dokončení této etapy je plánováno v prvním kvartálu 2021.

Projekt Unicity Plzeň realizuje developerská společnost Daramis. V rámci tří etap postupně vzniká 542 jednotek, z toho více než 200 bytů je určeno k nájemnímu bydlení. Nájemní byty jsou plně vybavené určené k okamžitému nastěhování s nadstandardním rozsahem služeb. K dispozici jsou například Wi-Fi připojení, prádelna, společenská místnost, security služby 24/7, úklid nebo odpočinková zóna v udržovaném vnitrobloku s grilem, fitness nářadím, dětským a volejbalovým hřištěm.

- tisková zpráva -

Zdroj: www.daramis.com

Autor: DARAMIS

Podobné články