RealityMIX.cz

První etapa projektu SMART Byty dokončena a vyprodána

První etapa projektu SMART Byty dokončena a vyprodána

Výstavbu první fáze bytového projektu SMART Byty v závěru loňského roku dokončila developerská společnost Trigema. Bytový dům, stojící v sousedství stanice metra Nové Butovice v Praze 5, se těšil velkému zájmu kupujících a v této chvíli je zcela vyprodán.

„Skutečnost, že se byty vyprodaly ještě před závěrečnou kolaudací první etapy, potvrzuje zájem, který je o celý projekt SMART Byty již od samého počátku,“ říká Marcel Soural, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Trigema.

První fáze projektu SMART Byty se začala stavět v červnu loňského roku a za tři první měsíce byla prodána hned stovka bytů. Stavba i samotný prodej první fáze tedy trval pouhých 20 měsíců.

Druhá fáze bude dokončena do léta příštího roku a stejně jako první etapa nabízí byty od 1+kk do 4+kk. U většiny z nich je balkon nebo terasa.

Projekt SMART Byty tvoří dva bytové domy s celkem 285 byty, kdy první etapa představovala realizaci 142 jednotek. Jednotlivé části obou domů se skládají ze čtyř, šesti či osmipodlažních nástaveb. Obdélníkové území areálu uzavírá zčásti vnitroblok, který bude určen pro zeleň a oddych. V přízemí pak budou prostory pro různé druhy obchodů a služeb, jako jsou například kavárna, lékárna či kosmetika.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články