RealityMIX.cz

PSJ pro CPI Property Group staví administrativní budovu MAYHOUSE

PSJ pro CPI Property Group staví administrativní budovu MAYHOUSE

18.10.2017: Celkem tři stavby, pod nimiž je jako stavitel podepsána společnost PSJ, v současné době rostou na pražské Pankráci.

Na Pankrácké pláni finišuje výstavba 104 metrů vysoké budovy V TOWER, v jejím sousedství vzniká originální budova Main Point Pankrác a v červenci letošního roku se v této části Prahy 4 rozeběhla výstavba administrativního projektu MAYHOUSE.

„Staveniště jsme převzali v červenci a počátkem září jsme zahájili zemní a výkopové práce. Zahájení betonáže základové desky předpokládáme zkraje prosince letošního roku, přičemž železobetonová monolitická konstrukce by měla dosáhnout nejvyššího bodu 1. září 2018,“ řekl Ing. Martin Kratochvíl, projektový manažer PSJ.

Administrativní projekt MAYHOUSE, jehož architektonický návrh pochází z ateliéru SCHINDLER SEKO ARCHITEKTI, na šesti nadzemních podlažích celkem nabídne celkem 7 700 m² moderních kanceláří, zázemí pro maloobchod a 69 podzemních parkovacích míst. K dispozici bude elegantní centrální recepce, možnost parkování návštěvníků, vybavení pro jízdní kola a dostatečné skladovací prostory. Příjemné pracovní prostředí zajistí vhodné členění ploch, vysoký přísun denního světla i střešní terasa pro chvíle odpočinku.

Dokončení výstavby je plánováno na březen roku 2019.

autor: Jana Hrabětová

Podobné články