RealityMIX.cz

PSJ v Kstovu postavilo výrobní halu BRANORUS

PSJ v Kstovu postavilo výrobní halu BRANORUS

Počátkem února 2016 dokončila exportní divize akciové společnosti PSJ výstavbu výrobní haly firmy BRANORUS ve městě Kstovo.

Investorem díla za necelé tři miliony euro byla ruská dceřiná společnost české skupiny BRANO GROUP,výrobce zavíracích mechanismů, pedálových systémů, rámů sedaček a dalších komponentů pro automobilový průmysl.

Objekt, jehož výstavba probíhala od března loňského roku, se nachází zhruba třicet kilometrů od Nižného Novogorodu. Na pozemku o rozloze necelých deset tisíc metrů čtverečních vznikla moderní výrobní hala, která po stavební stránce získala konečnou podobu již na počátku listopadu loňského roku. „Poté společnost BRANORUS zahájila postupné stěhování výrobních technologií. Zároveň do ledna 2016 probíhaly dokončovací práce v podobě regulace systémů ventilace či topení a též byly uskutečněny některé dodatečné práce potřebné k instalaci výrobní technologie. Šlo o rozvod stlačeného vzduchu a technologické vody, úpravy rozvaděče z důvodu navýšení a změny rozmístění výrobních zařízení,“ řekl Lubomír Hučko, projektový manažer PSJ.

Výroba se v novém závodě naplno rozběhla počátkem února.

Zdroj: TZ

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články