RealityMIX.cz

Realitní kancelář LEXXUS zahájila prodej bytů v rezidenčním projektu Nové Modřany

Realitní kancelář LEXXUS zahájila prodej bytů v rezidenčním projektu Nové Modřany

15.6.2021: Komorní projekt se skládá ze 4 bytových domů citlivě zasazených do modřanské zeleně. K dispozici jsou byty o velikosti 2+kk až 3+kk s vlastním balkónem, terasou nebo předzahrádkou. Součástí projektu jsou 3 dětská hřiště, venkovní fitness, relaxační zóna a kavárna. Cena bytů v Nových Modřanech začíná na 5 674 658 Kč vč DPH.

Projekt Nové Modřany je zasazen v jižní části Prahy mimo hluk velkoměsta a zároveň pár minut od zastávek MHD. Celý projekt developer staví v jedné etapě. Noví majitelé se nastěhují do hotového a svébytného komplexu. Jedinečná je také investice, kterou developer vkládá do parkových úprav venkovních prostor. Vnitřní zeleň tak bude zahrnovat i vzácné keře a stromy. Po dokončení developer park i hřiště předá městské části.

Moderní byty s velkorysými balkóny, terasami nebo předzahrádkami doplňuje všudypřítomná zeleň a pohledy na meandry Vltavy a Berounky. V projektu je k dispozici i několik bytů 3+kk se dvěma balkóny a z vyšších pater se nabízí jedinečné pohledy na Prahu a soutok Vltavy a Berounky.

Každý byt v Nových Modřanech má k dispozici:

  • kočárkárnu
  • stojany na koloběžky
  • elektrické nabíječky na auta
  • 3 dětská hřiště s trampolínami
  • venkovní posilovnu
  • relaxační zónu
  • kavárnu

Nové Modřany vynikají komorní atmosférou, skvělou dopravní dostupností a krásnou přírodou. Kompletní síť služeb, kvalitní školy a školky a modřanská příroda jsou benefit, které ocení například rodiny s dětmi. V sousedství projektu jsou již zabydlené nové bytové projekty i starousedlické rodinné domy. Blízká lokalita je již zavedená s plnou občanskou vybaveností.

„Developerské projekty, které mění Prahu k lepšímu, jsou naše srdcová záležitost. V Praze už prodáváme nemovitosti více než 25 let a Nové Modřany patří letos mezi naše favority. Velkorysé balkony, terasy a předzahrádky propojují byty s okolní zelení. Na každém rohu jsou stromy, keře, cestičky, předzahrádky, hřiště s trampolínami,“ říká Denisa Višňovská, Partner RK LEXXUS a doplňuje: „Za nás je to pražský ideál pro rodiny s dětmi a mladé páry.“ Financování projektu zajištuje Komerční banka a projektantem je společnost Casua. Developerem projektu je Linkin Investment II, s.r.o.

Webové stránky projektu: Nové Modřany

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již od roku 1993 se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem mezi pražskými realitními kancelářemi. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. LEXXUS se rovněž specializuje na consultingové služby spojené s přípravou developerských projektů - posouzení celkové koncepce projektu, návrh bytového mixu, standardu vybavení a prodejních cen za účelem maximalizace zisku developera.

- tisková zpráva -

Zdroj: www.lexxus.cz

Autor: Mgr. Denisa Višňovská

Podobné články