RealityMIX.cz

Rezidence Klement navazuje na úspěšně realizovaný projekt Rezidence Laurin, která s ní sousedí

Rezidence Klement navazuje na úspěšně realizovaný projekt Rezidence Laurin, která s ní sousedí

27.5.2024: Rezidence Klement je orientována tak, aby prosluněné byty s promyšlenými dispozicemi a velkými balkony či lodžiemi umožňovaly jedinečné výhledy na malebné scenérie údolí řeky Dyje, historické centrum města Znojma a protilehlý kopec Kraví hora.

Pestrá nabídka atraktivních bytů, jak pro rodinu, tak investici

Rezidence nabízí rozmanitou nabídku atraktivních bytů co do velikostí i dispozic - 1+kk, 2+kk, 3+kk a 4+kk. Z celkové nabídky 58 bytů si určitě vybere každý právě ten, který odpovídá jeho představám o novém a moderním bydlení. Byty jsou umístěny v 2.,3.,4. a 5. nadzemním podlaží. První nadzemní podlaží bude určeno komerčnímu využití. Přímo z podzemních garáží, kde budou umístěny i sklepní kóje, se dostanete pohodlně výtahem do podlaží, ve kterém může být umístěn právě váš byt.

Výborná poloha a město i příroda nadosah do 10 minut

Polohu Rezidence Klement ocení také ti z vás, kteří nechcete být závislí na dopravě autem a vyhovují vám jiné flexibilní způsoby přesunu městem. Potřebujete žít blízko přírody? Co žít blízko údolí řeky Dyje, která je vstupní branou k Národnímu parku Podyjí? Na kole se sem dostanete od Rezidence pohodlně do 10 minut. Dále můžete pokračovat po vyznačených trasách pro pěší i cyklo turistiku, které vás přivedou k dominantám a zajímavým místům v okolí Znojma a Národního parku. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu 5-10 minut pěšky. Mateřské a základní školy, supermarkety, plavecký krytý i venkovní bazén, restaurace, divadlo, MHD a vlakové nádraží.

Už nyní Vám ukážeme vzorový byt včetně standardů

Se zájemci vyjedeme výtahem do některého z pater v sousední Rezidenci Laurin, kde máme připraveny vzorové byty. Uvidí tak realizaci bytu včetně kvality standardů, které jsou v několika barevných variantách, stačí si jen vybrat. Nejen kvalitní povrchové materiály, ale i vysoký standard finálního dokončení představují trvalou hodnotu a vysokou investici. Každý byt je vybaven mj. tepelným čerpadlem systém vzduch-vzduch, kompletně zařízenou koupelnou včetně umyvadla, sprchového koutu s odtokovým žlabem a zástěnou, dále designovou dlažbou v koupelně, vinylovou podlahou ve všech pokojích a chodbách, elektrickým podlahovým topením. Ve spolupráci s developerem vám nabídneme vizualizaci kuchyňské linky včetně realizace a jejího nacenění, přičemž si můžete vybrat z několika variant. Už nyní vás pozveme také do Rezidence Klement, i když vystoupáme do jednotlivých pater zatím jen po schodišti.

Plánované dokončení výstavby a kolaudace je léto 2025.

www.rezidenceklement.cz

- komerční prezentace -

Zdroj: www.rezidenceklement.cz

Autor: Rezidence Klement s.r.o.

Podobné články