RealityMIX.cz

Rezidence Lužánky - úžasné bydlení v zeleném srdci Brna

Rezidence Lužánky - úžasné bydlení v zeleném srdci Brna

Jsou místa, která vás za srdce chytnou hned – například lokalita, v níž vyrůstá polyfunkční projekt Rezidence Lužánky. Chcete být ze zaměstnání doma za pár minut? Prosím!

Potřebujete nakoupit? Uděláte pár kroků a už řídíte nákupní vozík. Říká si vaše tělo po náročném dni o pohyb? Největší brněnský park máte tak blízko, že na vás stromy mohou mávat.

Na několik úspěšně realizovaných brněnských projektů navazuje Moravská stavební – INVEST, a.s. další zajímavou výstavbou. Jedním z aktuálně nabízených projektů je Rezidence Lužánky, nacházející se v těsné blízkosti centra jihomoravské metropole, konkrétně tvoří rohovou část Lidické ulice a ulice Burešovy.

Projekt zahrnuje tři moderní polyfunkční budovy, které nabízejí možnost prodeje kancelářských a obchodních ploch, pro účely bydlení je k dispozici 96 bytových jednotek všech velikostních kategorií s plochami v rozmezí od 21 do 113 m2, většina z nich disponuje balkonem nebo terasou. Tři podzemní podlaží nabízejí celkem 160 garážových míst určených jak pro uživatele komerčních prostor, tak pro majitele bytových jednotek.

Projekt Rezidence Lužánky se nyní blíží do konce, v prosinci letošního roku proběhne kolaudace a v lednu příštího roku se majitelé bytů mohou stěhovat do nového.

Bydlení i podnikání na jednom místě

Rezidence Lužánky je výjimečný projekt, představující jedinečnou příležitost k pořízení bydlení, prostor pro podnikání či investici téměř v centru Brna. Projekt, disponující unikátním výhledem na jihomoravskou metropoli, je ojedinělý svou velmi ohleduplnou koncepcí vůči stávající zástavbě, a přesto splňuje i ty nejnáročnější požadavky moderního bydlení a podnikání.

V dosahu Rezidence Lužánky je kompletní občanská vybavenost, zahrnující obchody, nákupní centra, restaurace, kavárny, lékárny, zdravotní centrum, prodejny zdravé výživy, relaxační a kulturní centra i sportoviště. Velkou předností je bezprostřední blízkost Lužáneckého parku, který svou nabídkou volnočasových aktivit přináší možnost sportovního i odpočinkového vyžití.

Centrum na dosah ruky

Výborná je také dopravní dostupnost projektu Rezidence Lužánky. V dosahu pár minut chůze jsou zastávky městské hromadné dopravy, která zajistí pohodlné cestování po celé metropoli. Hlavní vlakové i autobusové nádraží jsou vzdálené deset minut jízdy autem i MHD, časově nenáročné je také napojení na dálnici D1, která je vzdálena patnáct minut jízdy autem. Milovníci zdravého pohybu mohou pro každodenní cestování využít rozsáhlé sítě cyklostezek.

Akciová společnost Moravská stavební - INVEST a.s. má díky své 17leté působnosti a s ohledem na množství zrealizované výstavby bytů, rodinných domů a komerčních ploch bohaté zkušenosti na poli stabilních a významných developerských společností.

Více se o aktuálně nabízené i připravované rezidenční výstavbě můžete dozvědět na www.ms-invest.cz, případné dotazy vám rádi zodpovíme na naší zákaznické lince 601 301 301.

Zdroj: Moravská stavební – INVEST, a.s.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články