RealityMIX.cz

Rezidence Stříbrná zahrada nabízí originální bydlení a skvělou dostupnost

Rezidence Stříbrná zahrada nabízí originální bydlení a skvělou dostupnost

9.9.2020: Komorní projekt Rezidence Stříbrná zahrada vyrůstá uprostřed vzrostlé zahrady s jezírkem na jihovýchodním okraji Prahy v Kateřinkách. Nabízí majitelům jedinečnou atmosféru, naprosté soukromí a skvělou dostupnost do centra. Kolaudace bytů je naplánovaná na 31. března 2022.

Nový developerský projekt Stříbrná zahrada vyrůstá pouhých 12 minut jízdy autem od Václavského náměstí a 5 minut od metra Chodov. Těsné sousedství s přírodní památkou Milíčovský les dodává bydlení venkovský nádech se skvělými možnostmi. Navíc se přímo před domem nachází zastávka autobusu, který zajišťuje spojení se stanicí metra Opatov. Centrum je tak s MHD dostupné do 20 minut.

V pětipodlažní rezidenci je k dispozici 28 bytů o velikosti 1+kk až 3+kk. Každý z nich disponuje vlastním balkónem, terasou nebo zahrádkou, které rozšiřují životní prostor majitelům do nikým nerušené přírody. Poslední dvě podlaží rezidence jsou propojená a nabízí mezonetové byty. Ke každému bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Celý dům je zabezpečen kamerovým systémem a čipovým systémem pro vstup do objektu.

„Bydlení na okraji Prahy je stále velmi žádané. V případě Rezidence Stříbrná zahrada se spojily 3 klíčové vlastnosti dobrého projektu – příjemná lokalita, kvalitní projekt a odpovídající cena,“ říká Denisa Višňovská z LEXXUSu a doplňuje: “jako exkluzivního prodejce rezidence Stříbrná zahrada tak můžeme našim klientům nabízet opravdu kvalitní bydlení.“

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. Součástí realitní kanceláře LEXXUS je také značka LEXXUS NORTON, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

- tisková zpráva -

Zdroj: www.lexxus.cz

Autor: Mgr. Denisa Višňovská

Podobné články