RealityMIX.cz

Rodinné bydlení na okraji Prahy - rodinné domy Mezi vilkami

Rodinné bydlení na okraji Prahy - rodinné domy Mezi vilkami

12.6.2024: Přemýšlíte o bydlení v rodinném domě, avšak nechce se vám stěhovat za hranice Prahy? V konkurenci větších developerských projektů s desítkami řadových domů vyniká komorní projekt Mezi vilkami v Praze 10-Dubči. Jedná se o trojici rodinných domů s moderním způsobem vytápění tepelnými čerpadly.

Prodej domů byl zahájen v únoru letošního roku a termín dokončení je plánován na konec června 2025. Trojice domů Mezi vilkami vyrůstá v klidné vilkové čtvrti v městské části Praha - Dubeč, obklopená zahradami sousedících rodinných domů. Dispozice jsou ideálně orientovány vůči světovým stranám – zahrady leží na jižní straně, kam u všech tři domů směřují i velké plochy oken obývacího pokoje. V létě budou bránit přehřívání elektricky ovládané vnější žaluzie, v zimě naopak velká okna zajistí sluneční zisky, které mohou hrát další významnou roli v energetické bilanci.

Nízkoenergetické domy v Dubči, realizované jako velmi úsporné ve třídě B, budou mít vytápění zajištěno tepelnými čerpadly v kombinaci s elektrokotlem, který řeší i ohřev teplé vody. Dům tedy bude ke svému fungování potřebovat jen ze 30 % elektrickou energii, zbytek tepelné bilance zajistí podle návrhu tepelná čerpadla. Budoucí majitelé domů však mohou dosáhnout ještě nižší spotřeby energií. V ceně domu je totiž i příprava pro instalaci fotovoltaických panelů. „Na střeše bude provedena příprava pro budoucí montáž panelů, součástí standardního vybavení domu je i kabeláž pro budoucí provoz vlastní FVE“, doplňuje Pavel Velebil z realitní kanceláře TIDE REALITY, která je výhradním prodejcem projektu.

Pojďme ale nazpět k prostoru pro vaši rodinu. Dispozice jednotlivých rodinných domů se liší. Krajní dům nazvaný Azalka je řešen jako 4+kk. Ve spodním patře je garáž, komora/šatna, koupelna a obývací pokoj s kuchyňským koutem. V patře jsou 3 ložnice, technická místnost s vývody pro pračku a sušičku a velká rodinná koupelna s vanou i sprchovým koutem.

Ještě větší prostor nabízejí domy Begonie a Cesmína. Oba jsou řešeny jako 5+kk se 2 koupelnami, technickými místnostmi a hostinským WC v přízemí domu. Cesmína je krajním domem a je ze všech 3 domů největší, manželská ložnice má kompletní zázemí tvořené šatnou a koupelnou s přímým vstupem z ložnice, druhá rodinná koupelna má prostor pro vanu i sprchu. Okna domu směřují na západ, jih a východ a celková vnitřní plocha domu dosahuje 170 m2.

Vysoká úroveň vybavení zahrnuje podlahové vytápění, okna s izolačním trojsklem osazená vnějšími žaluziemi s elektrickým ovládáním, třívrstvé dřevěné podlahy, interiérové dveře výšky 210 cm, sanitární zařízení evropských značek Gaberit a Kaldewei, sprchové kouty s odtokovým žlábkem a prosklenou zástěnou. V rámci klientských změn lze měnit typy sanitární keramiky a barevnost obkladů i dlažby, podlahových krytin i dveří. Svůj budoucí domov si tedy kupující mohou upravit sobě na míru.

www.mezivilkami.cz

- komerční prezentace -

Autor: TIDE REALITY s.r.o.

Podobné články