RealityMIX.cz

RSČS rozšiřuje svou franšízovou síť

Realitní společnost České spořitelny je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů takřka celé území České republiky.

Realitní společnost České spořitelny je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů takřka celé území České republiky. „Naši síť chceme i nadále rozšiřovat a maximálně se tak přibližovat klientům, aby měli komplexní servis vždy na dosah ruky. Zájem o vstup do naší sítě je velký, franšízanty si ale pečlivě vybíráme. Jejich kvalita je totiž pro nás i klienty zcela zásadní,“ říká obchodní ředitel Realitní společnosti České spořitelny Miloš Červenka. Novým zájemcům o franšízy nabízí RSČS kromě propracovaného know-how v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí také nedocenitelné zázemí stabilní a silné společnosti a významné benefity. Mezi ně patří například propracovaný školící systém makléřů formou vlastní Akademie RSČS.

„Aktuálně jsme podepsali smlouvu s novým franšízantem pro oblast Mělnicka, o dalších jednáme například v Hradci Králové, Ostravě, Brně nebo v Olomouci,“ vysvětluje Miloš Červenka. A dodává: „Mimo zmíněná města jsme poprvé vypsali výběrové řízení i na velmi lukrativní oblast Prahy. Ta byla dosud ošetřována přímo makléři naší centrály. Plánujeme zde podstoupit pět franšíz.“

Mimo plánované rozšíření počtu poboček dochází k novému nastavení pravidel fungování franšízové sítě. V rámci nového systému mají všechny franšízy jednotnou korporátní identitu pod sjednocující značkou RSČS. K transformaci poboček a zavádění nových pravidel do praxe dochází postupně již od počátku letošního roku. Ze změn v rámci franšízové sítě profitovat také zákazníci. Mohou se spolehnout, že pod značkou RSČS získají služby té nejvyšší úrovně.

„Naším franšízantem se může stát již zavedená samostatná realitní kancelář, ale i síť realitních kanceláří. Například v oblasti Hradce Králové jednáme se zájemcem o pět měst. Franšízantem se ale může stát i samostatný makléř a jedná se rovněž o zajímavou investiční příležitost pro ty, kteří plánují podnikat v nemovitostech,.“ popisuje výhody franšízingu v RSČS Miloš Červenka.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články