RealityMIX.cz

Skupina T.E dokončila projekt Truhlárna

Skupina T.E dokončila projekt Truhlárna

7.11.2018: Developerská skupina T.E úspěšně zkolaudovala rezidenční projekt Truhlárna na pražském Břevnově. Čtyři velkoryse řešené rodinné domy vyrostly v lokalitě památkové oblasti Tejnka.

Na místě bývalého zájezdního hostince a staré truhlárny na Praze 6 postavila developerská a stavební skupina T.E rezidenční projekt Truhlárna. Komplex čtyř třípodlažních rodinných domů se vyznačuje velkorysým dispozičním řešením, moderními technologiemi a svou osobitou architekturou dvou tváří – do ulice směřuje fasáda respektující historický ráz okolní zástavby a atmosféru starého Břevnova, zatímco exteriéry orientované do zeleného vnitrobloku reprezentují současný styl.

„V projektu Truhlárna bylo naším cílem vytvořit funkční a příjemné bydlení ve vysokém standardu pro ty nejnáročnější, s dostatkem životního prostoru i potřebného soukromí. Každý z domů jsme navíc koncipovali jako zcela jedinečný a jeho identitu jsme se rozhodli podtrhnout vlastním domovním znamením odkazujícím k bývalé truhlárně,“ uvádí partner skupiny T.E Martin Hubinger. Truhlárna stejně jako další projekty developera zcela naplňuje jeho pojetí prémiového developmentu, který kromě komfortního prostředí klade důraz na kvalitní detail a dokonalé řemeslné provedení.

Projekt Truhlárna vyrostl v ulici Za Strahovem a mísí v sobě historický odkaz stávající zástavby s moderním pojetím. Zatímco fasáda směřující do ulice plně respektuje charakter malebných uliček památkové oblasti Tejnka, interiéry a do vnitrobloku orientované exteriéry se vyznačují svým nadčasovým řešením, kdy se jednotlivá podlaží s prosklenými plochami a terasami otevírají do jižně orientovaných zahrad. Ty se tak stávají „zelenými pokoji“, v nichž mohou rezidenti relaxovat a trávit volný čas. Střešní terasy pak poskytují výhled na metropoli a panorama Hradčan.

Rezidence Truhlárna je postavena v energetické třídě A a splňuje tak nejnáročnější požadavky na nízkoenergetickou výstavbu. Garáže s vyhrazeným místem vždy pro dva vozy se nacházejí v podzemním podlaží. Suterén je zároveň určen pro úložné a technické zázemí. Nadstandardní je také promyšlené dispoziční řešení, které zahrnuje i místo pro wellness, saunu či posilovnu. V každém domě je navíc pro pohodlí budoucích majitelů instalován osobní výtah.

Zdroj: skupina T.E

Autor: Komerční prezentace

Podobné články