RealityMIX.cz

Skupina T.E výrazně posiluje tým developmentu. Povede ho Martin Řezanina

Skupina T.E výrazně posiluje tým developmentu. Povede ho Martin Řezanina

10.10.2019: Skupina T.E aktuálně staví více než 350 bytů v Praze a připravuje i velké polyfunkční projekty. Rozšiřuje proto své oddělení developmentu o nového ředitele a tři projektové manažery.

V souvislosti s rostoucím počtem zahajovaných a připravovaných projektů i s dalšími plánovanými akvizicemi skupiny T.E se rozrůstá také tým developmentu. Do jeho čela byl jmenován Martin Řezanina. Ten získal za dobu své profesní praxe bohaté zkušenosti s vedením projektových týmů, vytvářením developerských strategií a v neposlední řadě i se samotným řízením projektů. Ve svých předchozích působištích měl v gesci developerské aktivity globálních korporací. Přes deset let pracoval pro Unibail-Rodamco, evropského lídra v oboru komerčních nemovitostí, kde odpovídal za projekty rozšíření a renovace Centra Černý Most a Centra Chodov, jež patří k nejvyhledávanějším tuzemským obchodním a zábavním destinacím. Z pozice vedoucího projektu měl následně odpovědnost za dva polyfunkční developerské projekty nadnárodního koncernu HB Reavis v České republice. Martin Řezanina je absolventem stavební fakulty Českého vysokého učení technického v Praze.

Developerskou divizi skupiny T.E pod vedením Martina Řezaniny dále posilují tři noví projektoví manažeři. Všichni mají za sebou dlouholeté zkušenosti v oblasti komerční i bytové výstavby. Jan Mazáč působil mimo jiné ve společnostech Skanska a následně v Accolade Holding, kde byl zodpovědný za řízení projektů v oblasti rezidenčního a industriálního developmentu. Vystudoval stavební fakultu Vysokého učení technického v Brně. Lukáš Hrudička při své předchozí praxi působil na pozicích architekta a projektového manažera. Před příchodem do skupiny T.E vedl tři roky jako Senior Project Manager ve společnosti Linkcity Czech Republic revitalizaci brownfieldů v Praze 16, Praze 6 a v Pardubicích. Je absolventem stavební fakulty Českého vysokého učení technického v Praze. Martina Havlíčková svou pracovní kariéru zahájila ve společnosti Skanska. Před příchodem do skupiny T.E působila pět let ve společnosti HB Reavis, kde vedla tým pro fitouty kanceláří a obchodních center. Je absolventkou stavební fakulty Českého vysokého učení technického v Praze.

Zdroj: skupina T.E

Autor: Komerční prezentace

Podobné články