RealityMIX.cz

Skupina T.E zkolaudovala brněnský projekt Milhouse

Skupina T.E zkolaudovala brněnský projekt Milhouse

8.7.2019: Skupina T.E dokončila komorní projekt Milhouse. Dům se 14 bytovými jednotkami a komerčními prostory vznikl v centru Brna. Vedle klasických bytů nabízí také originální lofty.

Developerská a stavební skupina T.E zkolaudovala projekt Milhouse, který vyrostl v centru Brna nedaleko obchodního areálu CTZone. Dům dle návrhu renomovaného ateliéru Chybík+Krištof se vyznačuje svým architektonickým řešením v duchu tradiční městské zástavby a současně ideální jihovýchodní orientací parcely. Do bytů tak po celý den proudí dostatek přirozeného světla.

„Milhouse je naším vůbec prvním projektem realizovaným v Brně. Ve spolupráci s architekty se nám v jeho případě podařilo vytvořit moderně řešený nárožní blok zasazený do stávající zástavby, který svým obyvatelům nabídne příjemné, nadstandardní bydlení s veškerým komfortem vyplývajícím z atraktivity samotné lokality a blízkosti centra,“ uvádí Martin Hubinger, majitel skupiny T.E, a dodává: „Naše developerské aktivity v Brně však touto realizací nekončí. V minulém roce se nám totiž v městské části Starý Lískovec podařilo získat rozsáhlé pozemky o výměře 2,5 hektaru, na nichž plánujeme postavit polyfunkční komplex s byty, obchody, službami a množstvím zeleně s širokým volnočasovým vyžitím. Chceme tak ve spolupráci s městem tuto lokalitu oživit a vytvořit novou čtvrť, která by sloužila i lidem z blízkého okolí.“

Pětipodlažní dům Milhouse se nachází na rohu ulic Mlýnská a Masná a vznikl na půdorysu nepravidelného pětihranu. Zahrnuje celkem 14 jednotek v dispozicích 1+kk až 4+kk o velikostech až 90 m2. Některé z nich jsou koncipované jako loftové s výškou stropu téměř šest metrů. Všechny jednotky byly rozprodány ještě před kolaudací. Střešní terasy u bytů v nejvyšším patře nabízí výhled do všech světových stran i do vnitrobloku se zeleným patiem. Prostory v přízemí jsou vyčleněny pro drobné obchody a služby.

Zdroj: Milhouse - T.E

Autor: Komerční prezentace

Podobné články