RealityMIX.cz

Specialista Coldwell Banker vaším průvodcem světem realit

Specialista Coldwell Banker vaším průvodcem světem realit

Kupujete, pronajímáte nebo prodáváte nemovitost a nevíte, kde začít? Je hned několik dobrých důvodů, proč vsadit na jistotu a vybrat si opravdové profesionály, kteří vám s vaší nemovitostí pomohou.

Jděte do toho s Coldwell Banker!

„Aktivní budování důvěry, dlouhodobou spolupráci i jistoty mezi zákazníkem a realitním makléřem či realitní kanceláří přinesla na tuzemský trh právě politika Coldwell Banker“.

Systém práce specialistů CB je jednoduchý a přitom velmi funkční. Realitní specialista CB má dokonale zmapovaný v rámci své lokality a příslušné kanceláře svůj „mikroregion“. Výhodou realitního specialisty CB je, že disponuje absolutním přehledem o všech poptávkách a nabídkách nemovitostí ve svém „mikroregionu. V dané lokalitě vám tak nabídne během jedné návštěvy hned několik vhodných nemovitostí dle vašich představ.

Realitní specialista CB se všemi potřebnými znalostmi podpořenými odborným vzděláváním v rámci tzv. Coldwell Banker University je opravdovým profesionálem!

Coldwell Banker využívá nejmodernější technologie při prodeji, prezentaci či vyhledávání vaší nemovitosti.

Coldwell Banker Finance - finanční specialista vám pomůže najít nejvýhodnější způsob financování vaší nemovitosti. Díky řadě produktů, které CB nabízí, jako je pojištění, hypotéka, stavební spoření aj., vám vybraný specialista nabídne finanční plán přímo na míru.

Více o produktech Coldwell Banker Finance na www.cbfinance.cz

Na konci února zástupci Coldwell Banker z České republiky převzali ocenění z rukou amerických vlastníků Coldwell Banker za největší počet nově otevřených poboček za rok 2011 v kategorii Europe.

Obchodní tým centrály Coldwell Banker velmi intenzivně pracuje na dalším rozšiřování pobočkové sítě v Česku. Zaměřuje se především na neobsazené regiony a připravuje i další rozšíření pražských poboček.

Přidejte se k nám! Staňte se součástí jedné z nejprofesionálnějších franšízových sítí v ČR.

Byli, jsme a rádi i nadále budeme vaším nejlepším průvodcem ve světě realit!

Zdroj: www.coldwellbanker.cz

Podobné články