RealityMIX.cz

Spojení roku na českém realitním trhu

Spojení roku na českém realitním trhu

Na českém realitním trhu dochází k události roku. Realitní síť Union Partners se spojuje s Coldwell Banker.

Na českém realitním trhu dochází k události roku. Realitní síť Union Partners se spojuje s Coldwell Banker.

Pod křídla nejstarší realitní sítě na světě Coldwell Banker přechází česká realitní síť Union Partners. Realitní kanceláře této značky se stávají součástí Coldwell Banker v České republice a budou tak plnohodnotnými franšízami Coldwell Banker.

Coldwell Banker je franšízová realitní síť, která byla založena v roce 1906 v San Francisku. Díky své více než stoleté historii je nestarší realitní sítí na světě. V současné době působí společnost v 50 zemích světa a pracuje s podporou více než 100 000 specialistů na reality. Coldwell Banker je průkopníkem a inovátorem ve využívání moderních technologií k prezentaci nemovitostí a svým klientům nabízí komplexní realitní služby. V České republice působí společnost od května roku 2010 s cílem stát se vedoucím hráčem na tuzemském realitním trhu. Oproti tomu Union Partners je ryze česká realitní síť, která vznikla v roce 2007 a byla postavena na dlouholetých zkušenostech managementu s vedením realitních společností a znalostech specifik českého trhu. Principy a vize českého konceptu Union Partners, které vychází především ze znalosti místního trhu, přispějí k dalšímu posílení a rozvoji mezinárodní značky Coldwell Banker na českém trhu.

„Spojení s Union Partners je dalším důkazem upevňování pozice Coldwell Banker po roce působení na českém realitním trhu. Tím, kdo na tomto spojení nejvíce vydělá, bude především koncový klient a franšízanti Coldwell Banker. A to je nejdůležitější“, říká Petr Král, prezident a CEO společnosti.

Díky tomuto svazku zvyšuje Coldwell Banker po roce a měsíci svého oficiálního působení v České republice počet svých franšízových realitních kanceláří na 22. Společnost očekává nové příležitosti v uspokojování potřeb klientů v regionech, kde dosud své kanceláře neměla. Zároveň dojde k synergickému efektu díky skloubení systémů a technologií nadnárodní realitní sítě a zkušeností Union Partners s tuzemským realitním trhem a jeho specifiky. K rozhodnutí spojit obě společnosti dospěli majitelé mimo jiné také kvůli společným hodnotám, obchodním principům, přístupu ke klientovi a soustředění na české realitní potřeby, jež obě společnosti vyznávají.

Kanceláře Union Partners se v brzké době převtělí do barev Coldwell Banker a své současné zakázky již začnou nabízet pod hlavičkou Coldwell Banker. Zároveň makléři Union Partners projdou školeními o systémech práce a procesech v Coldwell Banker.

Více na www.coldwellbanker.cz

Zdroj: www.coldwellbanker.cz

Podobné články