RealityMIX.cz

Společně to zvládneme! | RealityMIX

Společně to zvládneme! | RealityMIX

Vážení obchodní partneři, jsme si vědomi složitosti situace, ve které se momentálně nacházíme, a proto jsme pro Vás připravili balíček opatření.

  • Prodlužujeme bezplatné období inzerce na obrazovkách FTV Prima do 30. 6. 2020.
    V průběhu dubna Vás jen touto cestou poprosíme o podpis rámcové smlouvy na inzerci HbbTV Prima. Tato smlouva Vás k ničemu nezavazuje, protože po bezplatném období můžete své nabídky ponechat na RealityMIXu a z HbbTV je stáhnout, nebo na HbbTV vyexportovat jen některé nabídky. Export do aplikace HbbTV bude možné volit u nabídek přes exportní rozhraní, tedy i ve Vaší aplikaci.
  • Dnes všem aktivujeme zdarma do 30. 6. 2020 inzerci na portálech Aktuálně.cz a iHned.cz.
    Realitní kanceláře, které již mají inzerci na těchto serverech aktivní, o bonus nepřichází, jejich období jim prodloužíme.
  • Každé inzerující realitní kanceláři připíšeme jako bonus na účet kreditů stejnou částku, jakou má na svém posledním vyúčtování inzerce RealityMIXu.
    Kredity můžete využít na propagaci nabídek a makléřů v rámci rezervačního systému RealityMIXu. Mezi produkty, které je možné rezervovat pomocí kreditů, patří Topování, Nabídka regionu, Makléř regionu, Nabídka do widgetu Centrum.cz nebo atraktivní nabídka HbbTV Prima.
    Info o Tipu regionu a dalších službách najdete na blogu RealityMIXu.
  • Tento týden jsme spustili náběrový formulář.
    V následujících dnech ho budeme rozvíjet, jelikož se obáváme, že prodej nemovitosti bude pro některé vlastníky jediným řešením současné situace. Na období do 30. 6. 2020 budeme na předání nemovitostí z náběrového formuláře poskytovat výraznou slevu oproti ceníku. O způsobu předání Vás budeme informovat. Můžeme ale prozradit, že ve výhodnější pozici budou realitní kanceláře a makléři aktivně využívající ostatní produkty RealityMIXu.

Závěrem Vám přejeme pevné zdraví a hodně spokojených klientů,

DALTEN media s.r.o.


Skupina Prima nabízí v HbbTV katalog nemovitostí RealityMIX
Diváci si tak mohou z pohodlí svého gauče prohlížet katalog nemovitostí na největší obrazovce v domácnosti.

Spolupráce s TV Prima | Tisková zpráva

Zdroj: www.RealityMIX.cz

Autor: RealityMIX

Podobné články