RealityMIX.cz

Společnost NEW WORK rozšířila nabídku pražských servisovaných kanceláří

Společnost NEW WORK rozšířila nabídku pražských servisovaných kanceláří

2.8.2019: Ve čtvrtek 1. srpna otevřela společnost New Work, poskytovatel plně zařízených servisovaných kanceláří, pracovní prostory v budově Dynamica v komplexu Waltrovka v Praze 5 – Jinonicích. V září pak nabídne další kanceláře, a to v areálu Rustonka v pražském Karlíně.

V Dynamice New Work poskytuje celkem 86 kanceláří, které pojmou téměř tři stovky pracovníků. K pronájmu jsou zde i zasedací místnosti a konferenční prostory, a to bez ohledu na to, zda jste či nejste nájemcem kanceláří. Jak je u New Worku pravidlem, součástí nabízených služeb je mimo jiné internetové připojení, multifunkční tiskárna, vybavená kuchyňka či parkovací místa. V případě přání klienta je společnost připravena provést úpravy dispozic či vzhledu kanceláří. Větší firmy mají možnost získat pro sebe celé patro nebo jeho část a mít svůj oddělený prostor vybavený a obrandovaný ve vlastním designu.

„Náš přístup je založen na maximální flexibilitě a pohodlí, a naopak na minimálních starostech pro klienta. Pronájem kancelářských prostor představuje pro firmu důležité rozhodnutí a nemalou část jejich nákladů. My jim chceme co nejvíc těchto starostí ušetřit a učinit jejich rozhodování a finanční plánování co nejsnadnější. U nás klient podepíše jednoduchou smlouvu, která má jen dvě stránky, ví, že cena je konečná a nečekají ho žádné dodatečné náklady ani starosti s provozem. Je to něco jako luxusní hotel – vyberete si ho proto, že v něm očekáváte, že máte vše v ceně, všechno bude fungovat, služby budou špičkové a celý pobyt proběhne hladce, aniž byste se museli o cokoli starat. A my vlastně naším přístupem a kvalitou služeb přenášíme servis prvotřídního pětihvězdičkového hotelu do oblasti kancelářských prostor,“ říká Zsófia Toropila-Vakula, ředitelka české pobočky New Worku.

Společnost New Work, která v komplexu Rustonka nabídne dalších čtyřicet servisovaných kanceláří, založil německý podnikatel Hubert Abt v roce 2012, kdy firma otevřela své první kancelářské centrum v maďarské Budapešti, tehdy ještě pod názvem New Work Serviced Offices. Od té doby rozšířila svou působnost do celkem pěti zemí regionu střední a východní Evropy (vedle Maďarska dále do Polska, Česka, Rumunska a na Ukrajinu) a nyní zde provozuje přes dvacet business center. V České republice společnost působí od roku 2018, kdy otevřela své první kancelářské centrum v budově Coral Office Park v pražských Nových Butovicích.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články