RealityMIX.cz

Stavba zahájena: 1 minutu od metra B Luka roste moderní Alfa Residence

Stavba zahájena: 1 minutu od metra B Luka roste moderní Alfa Residence

26.11.2020: Dnes byla oficiálně zahájena stavba nových bytů v pražských Stodůlkách. Budoucí majitelé ocení rychlé spojení s centrem Prahy, veškerou vybavenost hned za rohem, a přesto i klid krásné přírody. A řadu moderních výhod k tomu: parkovací místa s elektrostanicemi, boxy pro příjem balíčků, ideální prostor pro home office a další. Prostorné byty o velikosti 1+kk až 3+kk jsou již v prodeji, dokončení Alfa Residence je plánováno na zimu 2022.

Hlavním cílem Alfa Residence je splnit potřeby a přání moderního jednotlivce i celé rodiny. Proto nabízí řadu nadstandardů jako možnost uzpůsobit byt pro komfortní práci z domu, nabíjení elektromobilů v rámci všech parkovacích stání, boxy pro nepřetržitý příjem balíčků, umístění držáků na kola do každého bytu i klimatizace ve vybraných bytových jednotkách.
Lokalita je důležitou součástí projektu a jeho hlavní myšlenky. Residence je pouhou 1 minutu chůze od metra Luka, odkud je to 13 minut na Anděl, 15 minut na Karlovo náměstí a 22 minut na letiště Václava Havla. V okolí Residence jsou obchody, doktoři, školy i široké možnosti zábavy. Příroda je jen pár minut odsud, v bezprostředním okolí jsou dva rybníky, park i cyklotrasa, v dosahu je i překrásné Prokopské údolí.

Každý z bytů nabízí dostatek prostoru a pohodlí, i nejmenší byty 1+kk mají více než 40 m2, 3+kk nad 90 m2. Každý byt má vlastní sklepní kóji a lodžii, přízemní byty terasu s předzahrádkou. Residence je vysoká 10 pater, na podlaží je obvykle 8 bytů, 76 bytů celkem, dva výtahy.

"Alfa Residenci jsme navrhli tak, aby splnila i náročné představy o bydlení. Aby vynikala svým moderním přístupem a zároveň byla i chytrou investicí. Výborná lokalita v pražských Stodůlkách nám s tím výrazně pomohla, 25 % bytů se prodalo ještě před zahájením stavby," říká o projektu Sebastien Dejanovski ze společnosti Mint Investments, která za stavbou stojí.
Prodej bytů zajišťuje česká realitní kancelář LEXXUS, kde získáte další informace.

LEXXUS je vyhlášený svojí nabídkou nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. Služby realitní kanceláře LEXXUS velmi rádi využívají nároční klienti, kteří očekávají vysokou kvalitu služeb a nabídky. Do portfolia LEXXUS patří také značka LEXXUS NORTON. Ta se zaměřuje výhradně na prodej či pronájem luxusních a nadstandardních rezidenčních nemovitostí v těch nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

- tisková zpráva -

Zdroj: www.lexxus.cz

Autor: Mgr. Denisa Višňovská, LEXXUS

Podobné články