RealityMIX.cz

Stavební pozemky 18 km od Prahy v blízkosti „Lesního divadla“ v Nouzově - Unhošť

Stavební pozemky 18 km od Prahy v blízkosti „Lesního divadla“ v Nouzově - Unhošť

Společnost AZA Trade nabízí soubor 30ti stavebních pozemků o výměře od 2.000 m2 se zastavitelností až 30% plochy v krásném prostředí obklopeném přírodou. Jednotková cena nabízených pozemků činí 1.800,- Kč/m2 a je v ní zahrnuta i cena veškerých stavebních přípojek inženýrských sítí pro daný pozemek. Parcelace předmětného území je provedena tak, aby navazovala na původní velkorysou výstavbu z období 1. republiky, která respektovala soulad mezi bydlením a přírodou.

Úchvatnost místa a okolní přírody Jednou ze zajímavostí v okolí Nozova je tzv. „Přírodní divadlo“ či „Lesní divadlo“. Vznik je datován v období mezi světovými válkami. Divadlo vybudovali divadelní nadšenci z Unhoště, a to v době, která tak přála vzniku různých zájmových spolků, korporací, jakož i pořádání lidových veselic a slavností. V létě zde hrával ochotnický spolek z Unhoště, divadlo ale sloužilo téměř celoročně jako oblíbené výletní místo obyvatel Unhoště a bylo rovněž cílem putování mnohých oddílů Klubu českých turistů z Prahy.

Údolím pod pozemky Přírodního divadla protéká Černý potok, který pramení poblíž Unhoště a délka jeho toku je asi 6,5 km. Nad Markovým mlýnem se vlévá do Loděnického potoka (Kačáku). Lze říci, že celé území přírodního parku Povodí Kačáku je krajem nádherné přírody, potoků a starých mlýnů. Mlýny Mostecký, Podlipský, Poteplý, Šmídův, Dědkův, Červený, Boškův, Nový, Suchý a Kalivodův zde stojí po staletí a tiše vzpomínají na zašlou slávu řemesla mlynářského.

Reliéf terénu lokality je velmi rozmanitý a umožňuje zakomponovat i architektonicky velmi zajímavé stavby. Tato okolnost skýtá jedinečnou příležitost promítnout vaše nároky a osobitost i do vlastního bydlení.

Aktuální technické informace o stavu dokončení a kolaudace inženýrských sítí poskytuje autor projektové dokumentace a technický dozor investora při jejich výstavbě, společnost Reconstruction s.r.o.

Pro zájemce zajišťujeme zpracování 7 ukázkových nejvhodnějších variant typových domů, které hlavní architekt firmy PLATZ Haus 21 GmbH zasadil přímo do reliéfu krajiny „Lesního divadla“. Domy jsou variabilní. Na přání zákazníka je možno objednat standardní, zmenšenou nebo zvětšenou verzi. Přestože jsou domy značně prosklené, mají díky patentované technologii (trojskla s meziprostorem vyplněným argonem) vynikající tepelně-akustické vlastnosti a mohou být proto stavěny i drsných severských klimatických podmínkách. V takovém domě lze skutečně žít v pohodlí domova a současně uprostřed přírody. Bližší informace o nabízených domech, včetně jejich vybavení a rozpočtu stavby, dodáme zájemcům o pozemky na vyžádání.

Do Hlavního města Prahy se dostanete za půl hodiny autem.

Zdroj: www.nouzovmansions.cz/

Podobné články