RealityMIX.cz

Stavební pozemky Unhošť – Nouzov, na hranici křivoklátských lesů, 15 min od Prahy

Stavební pozemky Unhošť – Nouzov, na hranici křivoklátských lesů, 15 min od Prahy

Společnost VIP1A prodává stavební pozemky "Lesní divadlo", ideální lokalitu pro ty, kteří hledají klid a soukromí, ale nechtějí se vzdát aktivního života a komfortu veškerých služeb. Pozemky jsou pouhých 20 km (15 min) od Prahy. Umístění přímo v přírodním parku "Kačák" na hranici Křivoklátských lesů pak nabízí skvělou možnost relaxace a sportovních aktivit, které v dnešní uspěchané době každý s radostí přivítá.

Projekt stavebních pozemků "Lesní divadlo" zahrnuje celkem 36 parcel, které z jedné strany navazují na původní velkorysou zástavbu z období 1. republiky, z celé jižní a východní strany jsou pak lemovány lesem přírodního parku Kačák, který je vklíněn mezi Chráněnou krajinnou oblast Křivoklátsko a Chráněnou krajinnou oblast Český kras.

Reliéf terénu lokality je tak členitý a rozmanitý, že uspokojí jak vyznavače typické architektury tak nabízí jedinečnou možnost realizovat zde architektonicky zajímavé typy staveb. Lokalita je připravena k okamžité výstavbě rodinných domů. Veškeré inženýrské sítě jsou zkolaudované a přivedené na jednotlivé pozemky – elektřina, voda, plyn, kanalizace, stejně tak jako infrastruktura – komunikace a chodníky ze zámkové dlažby a veřejné osvětlení. K dispozici je také telefonní přípojka.

Největší devizou projektu je bezesporu čistota ovzduší, krása okolní krajiny a výborná dopravní dostupnost do všech větších měst v okolí - Praha, Kladno i Beroun.

Pozemky se nacházejí 13 kilometrů západně od hranice Prahy a 2,5 km jihozápadně od hranice městské zástavby Unhoště, v části Nouzov. Kompletní infrastruktura Nouzova je plně zabezpečena z Unhoště. Pro rodiny je k dispozici mateřská, základní a základní umělecká škola. Přímo v Unhošti je také dostupná základní zdravotní péče včetně lékárny, fungující pečovatelská služba provozovaná městským úřadem, stanice Policie ČR, pobočka České pošty a České spořitelny, benzínová čerpací stanice a řada obchodů a provozoven – od kadeřnictví až po autoservisy. Kulturní a sportovní vyžití zajišťují městská i soukromá zařízení a zájmové organizace.

Zasportovat si lze v nové městské sportovní hale, ve fitcentru nebo v různých sportovních klubech či oddílech. V místním hotelu je pro veřejnost zpřístupněna sauna, malý bazén a squashový kurt. Náročnější sportovci pak mohou v okolí využít například 4 km vzdálený sportovní areál Botanika, kde jsou kromě devítijamkového golfového hřiště např. 2 tenisové kurty, plážový volejbal, hotelové lázně, bazén, sauna, projížďky na koni, mini ZOO atd., nebo například 17 km vzdálené vyhlášené golfové hřiště Albatross Golf Resort.

Po nové rychlostní komunikaci R6 je vzdálenost pozemků od napojení na Pražský okruh 19 km, po staré silnici přes Jeneč a Hostivici je cesta kratší a činí 16 km. Nouzov protíná silnice II. třídy číslo 118 mezi Kladnem (8 km) a Berounem (14 km). Hromadnou dopravu zajišťuje několik autobusových linek (A30, A31, A32) projíždějících centrem Nouzova směrem do Unhoště, Prahy, Kladna, Berouna a Příbrami. Vzhledem k dobré dopravní dostupnosti na dálniční síť, je obyvateli většinou používána individuální osobní automobilová doprava.

Zdroj: www.vip1a.cz

Podobné články