RealityMIX.cz

Tam, kde jiné formy odvlhčení nemovitostí nelze využít, nastupuje DryCraft

Tam, kde jiné formy odvlhčení nemovitostí nelze využít, nastupuje DryCraft

30.7.2018: Ten nadpis je mírně provokující, ale pravdivý. Například u podsklepeného řadového domu, kde z boku máte další domy sousedů, tu nejčastější variantu odvlhčení zdiva v podobě hydroizolací použít prostě nelze. Existují samozřejmě i další možnosti izolace zdiva, ale tak elegantně, čistě a s nízkými náklady, jak to provádíme my, to ty další systémy neumí. Navíc odvlhčovací systém DryCraft je vhodný pro všechny typy zdiva.

Rozhovor s majitelem společnosti DryCraft s.r.o. Ing. Tomášem Voříškem:

Mohl byste nějak stručně popsat, jak váš systém na odvlhčení nemovitostí funguje?

Systém DryCraft pracuje na základě elektrofyzikálního procesu a znemožňuje vodě udržet se ve zdech nemovitosti. Svým působením vodě přerušuje schopnost vzlínat ve zdivu a i díky gravitaci je voda udržována mimo zdivo. Využíváme fyziku, kterou většina lidí ve škole moc nemilovala. Proto se snažíme vždy klientovi všechny okolnosti důkladně vysvětlit.

Opravdu to funguje takto skvěle a jednoduše?

Naše praktické zkušenosti ukazují, že na vzlínající vlhkost stoprocentně. Jsme na trhu pátým rokem, ale působí zde i firmy s delší tradicí. Kdyby to nefungovalo, už by se to vědělo a nikdo by to nekupoval. V poslední době naopak narůstá počet klientů, kterým posíláme přístroje poštou, a oni si je instalují sami.

A můžete zaručit úspěšnost vaší metody pro odvlhčení nemovitostí vždy?

To nemůžete zaručit nikdy, protože na zdivo může působit i tlaková voda v podobě silných pramenů a podobně. Vždy se ale podaří vlhkost zdiva významně snížit. Jde-li do nemovitosti silná tlaková voda, doporučoval bych kombinaci našeho přístroje s kvalitní hydroizolací obvodových stěn.

Co na vašem řešení nejvíce oceňují klienti?

Rychlost a vstřícnost při jednání, spolehlivost a přiměřenou cenu našich přístrojů. Jsme malý stát, takže z Prahy obsluhujeme klienty po celém našem území. Máme ale i klienty z Itálie, Rakouska a Španělska. Dokonce jsem teď v jednání s klientem z Kuby.

Hodně lidí poslední dobou řeší, kde byl výrobek vyroben a zda není zdravotně závadný. Máte pro ně uspokojivou odpověď?

DryCraft je český výrobek s atestací v německé zkušebně, která má velmi přísné normy. Všechny výrobky DryCraft jsou zdravotně nezávadné, neruší psy ani wi-fi signál, a nevadí ani kardiakům. A mají samozřejmě značku CE.

Zdroj: DryCraft s.r.o.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články