RealityMIX.cz

Tulipa Třebešín roste podle plánu

Tulipa Třebešín roste podle plánu

Na jaro příštího roku je naplánováno dokončení výstavby bytového projektu nazvaného Tulipa Třebešín, který na pomezí pražských Malešic a Strašnic realizuje developerská společnost AFI Europe Czech Republic.

Rezidenční projekt vyrůstající v sousedství parku Na Třebešíně a nabízí širokou škálu bytů ve velikostních kategoriích od 1+kk až po 4+kk. Každá bytová jednotka má vlastní balkon či terasu, byty v přízemí navíc soukromé předzahrádky. Z celkového počtu 183 bytových jednotek jich má již zhruba polovina své majitele. „Největší zájem evidujeme především o byty ve velikostech 2+kk a následně 3+kk,“ uvedla Elena Pisotchi, obchodní a marketingová manažerka AFI Europe.

Zájemcům o koupi bytu v této části Prahy 10 je kromě prodejního centra s 3D animačním modelem klientům zpřístupněna i vzorová koupelna. Součástí projektu je také mateřská školka a obchodní jednotky, které budou sloužit široké veřejnosti. Stanice metra A Želivského je vzdálena několik minut jízdy autobusem, z ní je to pak necelou čtvrthodinu do centra města.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články