RealityMIX.cz

U metra B Stodůlky vzniká rezidenční projekt Arcus City

U metra B Stodůlky vzniká rezidenční projekt Arcus City

1.2.2021: V Praze 5 Stodůlkách byla zahájena výstavba rezidenčního projektu Arcus City, který patří do portfolia renomované developerské skupiny UBM Development Czechia. Arcus City nabízí byty s dispozicemi 2+kk až 4+kk, zahradní byty a penthousy s nádhernými výhledy do krajiny. Díky občanské vybavenosti, blízkosti stanice metra Stodůlky a okolní přírodě je tento projekt skvělou příležitostí pro rodiny s dětmi a milovníky přírody. Byty jsou již v prodeji, první zájemci získají benefity v hodnotě až 600 000,- Kč.

Projekt Arcus City je navržen s důrazem na kvalitu a detail. Byty s podlahovou plochou od 41 m2 až do 135 m2 jsou ideální pro rodiny, páry i jednotlivce. Každý byt má vlastní terasu nebo balkon, specialitou projektu jsou zahradní byty s předzahrádkami a soukromým vstupem do bytu. V nabídce jsou již poslední luxusní penthousy. Velkou předností projektu je lokalita. Stodůlky patří mezi rychle se rozvíjející atraktivní rezidenční čtvrť v Praze. V nejbližším okolí je vše důležité. Mateřské i základní školy, doktoři, obchody, úřady, pošta. Součástí projektu Arcus City je i vlastní autobusová zastávka přímo u domu. Díky zastávce metra Stodůlky se rychle dostanete do centra Prahy (15 minut) i na letiště (20 minut).

V bezprostředním okolí čeká klid přírody i široké možnosti venkovní rekreace. Přímo u Arcus City je turistická stezka a nedaleko od projektu jsou i další nádherná místa jako Prokopské a Dalejské údolí nebo historické Řeporyje. Dokončení první fáze výstavby bude na jaře 2023, prodej bytů je zahájen. Prodej bytů zajišťuje česká realitní kancelář LEXXUS NORTON, kde získáte další informace.

LEXXUS je vyhlášený svojí nabídkou nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. Služby realitní kanceláře LEXXUS velmi rádi využívají nároční klienti, kteří očekávají vysokou kvalitu služeb a nabídky. Do portfolia LEXXUS patří také značka LEXXUS NORTON. Ta se zaměřuje výhradně na prodej či pronájem luxusních a nadstandardních rezidenčních nemovitostí v těch nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

Autor textu: Mgr. Denisa Višňovská

- tisková zpráva -

Zdroj: www.lexxus.cz

Autor: LEXXUS a.s.

Podobné články