RealityMIX.cz

Unikátní Rezidence Čámovka poprvé ukázala vzorový byt

Unikátní Rezidence Čámovka poprvé ukázala vzorový byt

Ve čtvrtek 24.11.2011 uspořádala developerská skupina Horizon Holding Den otevřených dveří spojený s prohlídkou vzorového bytu v Rezidenci Čámovka na Praze 8. Tento zajímavý projekt byl tak poprvé blíže představen odborné i laické veřejnosti.

Ve čtvrtek 24.11.2011 uspořádala developerská skupina Horizon Holding Den otevřených dveří spojený s prohlídkou vzorového bytu v Rezidenci Čámovka na Praze 8. Tento zajímavý projekt byl tak poprvé blíže představen odborné i laické veřejnosti.

Přesto, že se byty v nové lokalitě velmi dobře prodávají, připravil na tento den developer malý dárek. Slevu ve výši 5 procent z ceny bytu pro zájemce, kteří na místě podepíší rezervační smlouvu.

„Představení projektu veřejnosti je pro nás velmi důležité. Snažili jsme se ho udělat neformálně a tak, aby se každý z hostů mohl přesvědčit o kvalitách a pohodlí, které projekt Čámovka nabízí. Vzorový byt byl navržen a zařízen zejména s cílem ukázat budoucím obyvatelům, že nevytváříme jen pouhé katalogové bydlení, ale opravdové místo pro život,“ řekla Ing. Soňa Tomášková, Marketing Manager skupiny Horizon Holding.

Rezidence Čámovka stojí na Čimické ulici v Praze 8, v bezprostředním sousedství rozlehlého anglického parku a také přírodní památky Čimické údolí. Tvoří ji prozatím tři domy, ke kterým v druhé fázi projektu přibudou ještě další dva. Kromě samotných domů, které vynikají originálním, ale užitným řešením, je velmi nevšední také urbanistická koncepce celého projektu. Ta vychází z moderních světových trendů a zaměřuje se na bezpečný komunitní život obyvatel rezidence a bere maximální ohled na jejich potřeby, možnosti setkávání atd. Budoucím obyvatelům Čámovky tak bude k dispozici například malé náměstíčko, prostory určené pro kavárny nebo obchody, moderně zařízené dětské hřiště a také neprůjezdná zóna. Součástí projektu je samozřejmě také podzemní parkoviště.

Samotné bytové jednotky mají velikost od 1+kk až 4+kk a jsou velmi komfortní. Každá z nich má svůj samostatný balkon, terasu či dokonce předzahrádku. Díky okolí navíc byty ve vyšších patrech nabídnou velmi příjemný výhled do zeleně.

„Celé urbanistické řešení rezidence Čámovka klade velký důraz na potřeby jeho budoucích obyvatel a rozhodně mu nechybí lidské měřítko. Na realizaci projektu spolupracujeme s prověřenými architekty, kteří mají v tomto oboru mnoholeté zkušenosti. Když připočteme ještě výbornou občanskou vybavenost i dopravní dostupnost, máme kompletní obrázek skutečně unikátního developerského projektu,“ dodala Ing. Soňa Tomášková, Marketing Manager skupiny Horizon Holding.

Další fáze projektu Rezidence Čámovka začne v příštím roce a jeho úplné dokončení se plánuje na rok 2013. Developerská skupina Horizon Holding má za sebou v České republice již úspěšné komerční a rezidenční projekty, jako například rezidenční projekt v Praze Kyjích celkem s více jak 400 byty nebo rekonstrukci čtrnáctipodlažní kancelářské budovy v Praze Vokovicích.

Zdroj: www.camovka.cz

Podobné články