RealityMIX.cz

Úspěšné lokální realitní kanceláře vstupují do Coldwell Banker

Úspěšné lokální realitní kanceláře vstupují do Coldwell Banker

Rok svého oficiálního působení v České republice oslavila 1. května nejstarší realitní síť na světě Coldwell Banker, která působí v padesátce zemí světa.

Rok svého oficiálního působení v České republice oslavila 1. května nejstarší realitní síť na světě Coldwell Banker, která působí v padesátce zemí světa.

Při vstupu na trh se majitelé Master Franšízy pro Českou republiku netajili tím, že si mezi zájemci o franšízu Coldwell Banker budou pečlivě vybírat. „Všichni naši franšízanti musí být silnými a zkušenými subjekty, tak aby byla zaručena kvalita celé sítě. Značka Coldwell Banker se ve své kolébce – v USA - i na celém světě prezentuje mimo jiné absolutní profesionalitou a komplexností služeb. To stejné musíme zaručit i klientům v České republice“, říká Petr Král, majitel a president Coldwell Banker Česká republika.

Od začátku má Coldwell Banker v České republice jasný plán otevřít během pěti let 80 až 100 franšízových realitních kanceláří s přesně vymezenou územní exkluzivitou. Během prvního roku působení jich společnost otevřela 12. O síle značky Coldwell Banker se přesvědčují i významné a úspěšné lokální realitní kanceláře, developerské společnosti a další podnikatelské subjekty. Zářným příkladem je společnost MBK Consulting – poradenská a konzultační společnost, která v Brně otevřela realitní kancelář Coldwell Banker Brno Hybešova. V severních Čechách je příkladem ústecká realitní kancelář Bydlet rychle.

V Českých Budějovicích vstoupila do sítě Coldwell Banker společnost Nové Perspektivy. Spolumajitelky paní Hany Olšarové jsme se zeptali, proč se rozhodli vstoupit do Coldwell Banker: „Naše rozhodnutí ovlivnil především shodný pohled na obchod na realitním trhu, přístup ke klientům - budování dlouhodobé spolupráce, vysoké požadavky na profesionalitu, odbornost makléřů a vysoké hodnocení značky Coldwell Banker v zahraničí. Vstup do sítě CB nevnímáme pouze jako obchod, ale jako kvalitní a hodnotnou spolupráci, od které očekáváme sdílení zkušeností, podporu a sílu, kterou nám přinese značka Coldwell Banker a efektivní a rychlý postup vpřed mezi TOP společnosti na českém realitním trhu“. Další otázka zněla, kde vidí společnost Coldwell Banker v České republice za několik let: „Předpokládám, že společnými silami vybudujeme nejsilnější realitní síť s významným podílem na trhu, tak jak se to povedlo v zahraničí“.

Více o společnosti Coldwell Banker naleznete na www.coldwellbanker-czech.cz

Zdroj: www.coldwellbanker-czech.cz

Podobné články