RealityMIX.cz

Vánoční nabídka rodinných domů od FINEPu

Vánoční nabídka rodinných domů od FINEPu

28.11.2019: Máme pro vás pod stromeček krásný dárek v podobě rodinného bydlení. A vybrat si můžete z poslední etapy výstavby řadových rodinných domů na Malém háji nebo z moderních rodinných dvojdomů na Britské čtvrti, které jsou IHNED k nastěhování. Vyberte si u nás před Vánoci příjemné bydlení s dětmi v domě s vlastní zahradou ve městě!

Vybrat si dnes bydlení v Praze v rodinném domě je náročné. A to především z důvodu minimální nabídky rodinných domů, které se ve městě staví. Proto zbystřete, naše nabídka na pražské poměry velmi výjimečná!

Řadové rodinné domy, které stavíme na Malém háji v pražských Štěrboholech, disponují jak velkým společným prostorem v přízemí, tak jednotlivými prostory v prvním patře pro život každého člena rodiny. A k tomu vlastní zahrada pro sport i odpočinek. Samozřejmostí je i vlastní garáž nebo stání. Užitná plocha těchto rodinných domů je 147,2 m2, což je o 30 metrů více, než je plocha nejčastěji prodávaných rodinných bytů kategorie 4+kk v domech. Přitom tyto velké rodinné domy prodáváme za ceny rodinných bytů, které jsou nyní v nabídce řady developerů v Praze. Jde tedy o zcela mimořádnou nabídku koupě domu, který je ideální nejenom pro bydlení, ale zároveň jde i o nejlepší investici. A to s ohledem na další růst cen nemovitostí v Praze a okolí.

Zároveň na Britské čtvrť, která patří mezi jeden z nejúspěšnějších rezidenčních projektů posledních 10 let, aktuálně nabízíme posledních pár městských rodinných dvojdomů kategorie 5+kk s užitnou plochou 166 m2, vlastní zahradou, garáží a dalším parkovacím stáním. Tyto krásné rodinné dvojdomy v pražských Stodůlkách jsou zároveň IHNED k nastěhování. Tedy, proč si nekoupit pod stromeček nový rodinný domov v lokalitě, kde najdete dostatek dětských hřišť, velké množství parků a zeleně? A samozřejmostí jsou zde služby jako je supermarket, restaurace, vinotéka, cukrárna a řada dalších. Velkou výhodou této bydlící lokality je i blízkost administrativní čtvrti City West s řadou pracovních nabídek od mezinárodních firem. No a pro ty, kteří preferují pohyb po městě prostřednictvím MHD, to je ke stanici metra jen 5 minut klidné chůze od vašeho budoucího rodinného domu.

Více informací najdete na www.finep.cz

Zdroj: FINEP CZ a.s.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články