RealityMIX.cz

Vrtilka – příležitost, jaká se už nemusí opakovat

Vrtilka – příležitost, jaká se už nemusí opakovat

Každý, kdo hledá příjemné bydlení na území Prahy za rozumnou cenu, měl by se rozhodně seznámit s projektem Vrtilka. Tady totiž najdete prakticky všechno, co většina lidí od klidného a spokojeného života ve vlastním domku očekává. Zájemci by si ovšem měli pospíšit, protože téměř všechny domky jsou již prodané. V přípravě je však druhá etapa výstavby, která bude zahájena nejpozději ve druhém čtvrtletí roku 2013.

Ale vraťme se k samotnému projektu a ke konkrétním důvodům, které nás vedou k přesvědčení, že Vrtilka předčí většinu podobných projektů co do úrovně bydlení i kvality života.

Projekt nabízí řadové rodinné domy se zahradami, umístěné v nevšední, atraktivní lokalitě s příjemným okolím plným zeleně a výbornou dopravní dostupností do centra, ať už vlastním vozem, nebo s využitím MHD. Bohatá občanská vybavenost zahrnuje například zdravotní středisko, školu, školku, restauraci a pěkná kulturní i sportovní zařízení.

Jednotlivé domy 4 - 6 + kk a 6 + kk mají od 115 m2 do 196 m2 užitné plochy a umožňují dnes často požadované dvougenerační bydlení. Domy typu C kromě toho nabízejí možnost půdních vestaveb na ploše 30 m2 ve třetím nadzemním podlaží - přesně podle potřeb nových majitelů. Spokojený rodinný život pak jistě umocní soukromí vlastní zahrady, která patří ke každému domku stejně jako garáž a ještě další parkovací stání. Pro zájemce o individuální výstavbu jsou připraveny i zasíťované parcely.

Pokud si právě takto představujete svůj nový domov, vaše rozhodnutí mohou také příznivě ovlivnit velmi dobré ceny.

Financování je realizováno prostřednictvím společnosti Raiffeisen-Leasing Real Estate s.r.o., která si vybírá pouze kvalitní projekty a je zárukou finančně dostupného bydlení pro každého, kdo se rozhodne pro rodinný dům v Praze.

Zdroj: http://www.rezidencevrtilka.cz/

Podobné články