RealityMIX.cz

Výjimečné nabídky bydlení od FINEPu

Výjimečné nabídky bydlení od FINEPu

19.9.2019: Exkluzivní byty v posledním patře výškové budovy na Britské čtvrti nebo poslední etapa výstavby patrových rodinných domů na Malém háji v pražských Štěrboholech? Rodinné bydlení téměř v oblacích s panoramatickým výhledem na město nebo příjemné bydlení s dětmi v domě s vlastní zahradou ve městě? U Finepu si nyní můžete vybrat z obou možností.

Vybrat si dnes bydlení v Praze v rodinném domě je velmi komplikované. A to především z důvodu minimální nabídky rodinných domů, které se staví. Proto je tato nabídka na pražské poměry velmi výjimečná. Řadové rodinné domy, které staví Finep na Malém háji, disponují jak velkým společným prostorem v přízemí, tak jednotlivými prostory v prvním patře pro život každého člena rodiny. A k tomu vlastní zahrada pro sport i odpočinek. Samozřejmostí je i vlastní garáž nebo stání.

Velikost užitné plochy rodinných domů na Malém háji je 147,2 m2, což je o 30 metrů více, než je plocha nejčastěji prodávaných rodinných bytů kategorie 4+kk v domech. Přesto tyto velké rodinné domy prodává Finep za ceny rodinných bytů, které jsou nyní v nabídce řady developerů v Praze. Proto je jejich koupě nejen ideální pro bydlení, ale zároveň i nejlepší investicí. A to s ohledem na další růst cen nemovitostí v Praze a okolí.

Na druhé straně Prahy ve Stodůlkách nabízí Finep i výjimečné byty v posledních patrech výškové budovy na Britské čtvrti. Jde o rodinné byty s ničím nerušenými výhledy na Prahu i okolní krajinu. Byty kategorie 4+kk o ploše 119 m2 jsou připraveny ihned k nastěhování. Byty disponují již vybavenými moderními koupelnami, dveřmi a podlahami. Samozřejmostí je možnost koupě garážových stání a úložných komor.

Britská čtvrť patří mezi nejúspěšnější rezidenční projekty dneška s dostatkem dětských hřišť, velkým množstvím parků a zeleně. Je zde i největší venkovní posilovna v Praze. Samozřejmostí jsou zde služby jako je supermarket, restaurace, vinotéka, cukrárna a řada dalších. Výhodou této lokality je i blízkost administrativní čtvrti City West s řadou pracovních nabídek od mezinárodních firem. Do práce to pak mají místní obyvatelé sotva pár minut. No a pro ty, kteří preferují pohyb po městě prostřednictvím MHD, to je ke stanici metra jen 3 minuty chůze od domu, ve kterém Finep nabízí exkluzivní byty v posledních patrech.

Zdroj: www.finep.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články