RealityMIX.cz

Výkup nemovitosti nejčastěji zvažují lidé s hrozící exekucí

Výkup nemovitosti nejčastěji zvažují lidé s hrozící exekucí

Na realitním trhu se řada transakcí uskutečňuje prostřednictvím výkupů nemovitostí - rychlé řešení pro ty, kteří potřebují finanční prostředky. Nejčastěji lidé požadují výkup z důvodu hrozící exekuce. Takovou nemovitost nemohou prodat běžným způsobem, proto hledají možnosti, než exekutor vyhlásí dražbu.

Lidé dnes často uvažují nad insolvencí. Ovšem jsou i společnosti, které klientovi nabízejí více variant a insolvenci volí jen v případě, že je pro něj výhodná. Pro klienta, který vlastní nemovitost, je často nejvýhodnější mít její prodej pod kontrolou a domluvit se mimo soud.

STING Finance, divize Realitní kancelář STING, je klientovi schopna garantovat za nemovitost vyšší cenu, než drtivá většina ostatních. Klient má navíc díky finanční stabilitě celé realitní skupiny zajištěn veškerý právní servis, zastoupení u vyčíslení a při komunikaci s věřiteli.
Další výhodou je dlouholetá zkušenost, která pomáhá ošetřit celou transakci k jejímu budoucímu hladkému průběhu. Neméně důležitou výhodou řešení přes STING Finance je komplexnost. Jsou zohledněny potřeby klienta a to i po odkupu jeho nemovitosti. Často je pro něj nalezeno nové bydlení a řeší se i jiné požadavky. Obchodníci ze STING Finance dokážou rychle vyhodnotit situaci a určit priority, například u vyčíslení různých věřitelů nebo určení tržní ceny klientovy nemovitosti.

Pokud se klient dostane do finančních problémů, je pro něj situace velmi těžká. Je dobré nečekat a ihned jednat. Jedině tak se podaří zachránit klientovi maximum z hodnoty jeho nemovitosti. Přestože bývá první krok ten nejtěžší, je nejlepší sebrat odvahu a ozvat se co nejdříve pro případnou konzultaci svého případu.

Zdroj: www.rksting.cz

Podobné články