RealityMIX.cz

Výroční konference k 13. narozeninám NEXT REALITY proběhla ve znamení přepychu a noblesy

Výroční konference k 13. narozeninám NEXT REALITY proběhla ve znamení přepychu a noblesy

26.6.2019: Dějištěm další výroční konference společnosti NEXT REALITY se stal hotel Ambassador nacházející se přímo v srdci Prahy. Po loňské konferenci, která se odehrála v Golf resortu Kunětická hora, tentokrát špičková česká realitní společnost zvolila interiéry luxusního pětihvězdičkového hotelu.

Program byl skutečně atraktivní: v hlavní roli zajímavé přednášky, nejnovější informace ze světa nemovitostí a v neposlední řadě i zábava.

Stejně jako loni i letos denní konferenci odstartoval generální ředitel Robert Hanzl. V úvodním vstupu představil hlavní novinky pro letošní rok. Mezi ty nejzásadnější patří dohoda NEXT REALITY se silným spojencem z oblasti finančního poradenství Partners. Základní informace o spolupráci mezi oběma významnými subjekty představili na pódiu zástupci z Partners. Ještě předtím ale dostal slovo právník NEXT REALITY Mgr. Jiří Trnečka, který promluvil o novinkách z právní oblasti se zaměřením na ožehavé téma zákona proti praní špinavých peněz (AML).

Tolik dopolední program. Odpolední blok přinesl řadu dalších zajímavých prezentací, které pojilo téma vzdělávání. Jako první se představil Tomáš Kučera z institutu Chytrý makléř. S jeho vynikajícími vzdělávacími kurzy se budou moci makléři NEXT REALITY již brzy seznámit. Po Tomáši Kučerovi se na pódiu objevil školitel manažerské NEXT AKADEMIE Peter Vajdík. A na samotný závěr dostal prostor „Pan Etiketa“ Ladislav Špaček. Na akcích NEXTu vystoupil již počtvrté a stejně jako v předchozích případech znovu sklidil veliký úspěch.

Blížila se šestá večerní a program konference pokračoval. Po přísunu tolika informací každému vyhládne, a proto přišla na řadu luxusní večeře. A po ní tradiční ocenění nejlepších makléřů. A jaké byly výsledky?

Kategorie makléř roku:

1. místo - Blanka Štalzerová (Úvaly)
2. místo - Marcela Šedivá (Mladá Boleslav)
3. místo – Martin Vlasák (Praha 2)
4. místo - Jan Kubeš (Jindřichův Hradec)
5. místo – Petr Matička (Česká Lípa)

Kategorie pobočka roku:

1. místo - Úvaly
2. místo - Praha 2
3. místo - Karlovy Vary

Hypoteční doporučitel roku – Helena Ondrejková (Karlovy Vary)
Nováček roku – Jan Kmoníček (Pardubice)
Síň slávy – František Roller (Česká Lípa) a Ronald Majer (Karlovy Vary)

Tím ale oceňování neskončilo. Dvacet makléřů, kteří v uplynulém roce vykazovali vynikající výkony, dostalo letenky do Thajska, kde si užijí luxusní zájezd. NEXT REALITY ale nepamatovalo jen na své makléře. V dalším průběhu večera, v rámci tomboly, došlo k předání šeku ve výši 60 tisíc korun dětskému oddělení nemocnice na Bulovce.

A pak už měla hlavní slovo hudba a zábava. Řada makléřů neodolala příležitosti si zatančit.

Zdroj: NEXT REALITY

Autor: Komerční prezentace

Podobné články